2777
2789
عنوان

ضربه صورت و سر کودک ۸ ماهه

678 بازدید | 12 پست

سلام پسرم ۸ ماه و ۲۳ روزش است و یک هفته پیش می خواست چاردستوپا برود ولی یک دستش زیرش لیز خورد و با  یک سمت صورت خورد روی  سرامیک  فقط خیلی دردش اومد و ترسیده بود گریه کرد ولی بعدش شیر خورد و بازی کرد وعلائمی نداشت اما من تازه متوجه شدم که یک سمت سرش ملاجش بسته و سمت دیگر باز است نمیدانم طبیعیه یا از ضربه باز شده؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم داداش من اونقدر تو بچی اینور اونور خورد چندبارم رو سرامیکا افتاد سرش خورد زمین بس شیطون بود ال ...

مرسی گلم خیلی ترسیدم دیروز بردم جراح مغز و اعصاب ولی گفت سالمه اما امروز حس کردم بازتر شده نمیدونم من وسواس شدم شما تا حالا دیدین یه بچه ملاجش یک سمت باز باشه مگه نباید با هم قرینه رشد کنه؟

مرسی گلم خیلی ترسیدم دیروز بردم جراح مغز و اعصاب ولی گفت سالمه اما امروز حس کردم بازتر شده نمیدونم م ...

عزیزم من هیچ وقت به سر بچه دست نزدم ببینم چطوره شمام احتمالا خیلی حساس شدی من تواطرافیم خیلی بچه دیدم خوردن زمین سرشون قلبمه شده مخصوصا پسر بچه ها بس شیطونن الانم ک همه خونه ها سرامیک شده، هیچیشون نشده فقط از این به بعد بیشتر مواظبش باش 

خدایاشکرت ❤