2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم پر رو نیست؟

1881 بازدید | 78 پست

هر دو ازدواج دوممونه. اون زن و پسرش تو تصادف از دست داد من جدا شدم. پسر خالمه

وقتی اومد خواستگاری اصلا به هم نمیخوردیم از این تیپ ها بود که تیشرت تو شلوار میزد تا تهش برید.

از شرایط ازدواجم درست کردن لباسش مهمترین چیز بود.

خونه مستقل هم خواستم. که قبول کرد. حالا خودش میگه تو لباس پوشیدن یادم دادی و زندگی مستقل چقدر خوبه و هزار تا چیز دیگه.

در آمدش بالا نیست من شاغلم‌ ماهانه مامانم ۲۰۰ به پسرم پول تو جیبی میده هزینه لباسش بشه. شیر خشک و پوشک هم از وسطها براش میگیرن......

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی شدید دارم هزینه های دکترمم خودم میدم.

اطرافیانم شاغل نیستن کل هزینه هاشون با شوهرشونه رنگا وا رنگ میپوشن رستوران و بیرون و مسافرت دارن.

من اگه رستورانم بریم یا مسافرت بازم هزینه با منه

با اینجور ازدواج هایی خیلی موافق نیستم که زن جور همه چی رو بکشه

ولی خب شاید مجبور بودی و نمیشه قضاوت کرد

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
من تقریبا هیچ چیز برای خودم نمیخرم. نه لباس نه لوازم آرایش. پول بنزین و خرید خونه هم ۸۰ درصد با منه

عزیزم چرا پول خونه با توعه🤔

میشه لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید؟

چرا ازدواج کردین خب؟ 

مجبور بودین.؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

حالا دیروز حالم گرفته بود خواهر شوهرم زنگ زد که شب خونه ما مهمونی. اولا به خاطر کرونا نمیخواستم برم بعد کلا دیگه لباسهای تکراری خودم خسته شدم. به شوهرم گفتم نمیرم برمم نیم ساعت میشینم میام

افسردگی شدید دارم هزینه های دکترمم خودم میدم. اطرافیانم شاغل نیستن کل هزینه هاشون با شوهرشونه رنگا ...

من از شما بدترم صدرصد هزینه ها باخودمه دیگه کم اوردم حالم بده

چشمان تو آفریقاست.. 

حالا داد و بیداد که خونه کس دیگه باشه میری اینجا نمیری.

در صورتی که من جایی نمیرم جز خونه مامانش. هر وقت هم برم دست خالی نمیرم. حتی تولد همین خواهر زادش اسنک پختم با کادو بردم در در دادم چون کرونا بود

افسردگی شدید دارم هزینه های دکترمم خودم میدم. اطرافیانم شاغل نیستن کل هزینه هاشون با شوهرشونه رنگا ...

خوب آره وظیفه شوهر هست حالا نمیشه همه مثل هم شاید این آقا نداره ببره مسافرت اماا دیگه لباس و لوازم آرایش و خورد و خوراک که با اونه ! اگه نمیده اصلا چه کاری بود ازدواج کردی 🤔

میشه لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید؟

حالا دیروز میگه تو طلبکاری از من داد و بیداد راه انداخت کوبید رو میز میگه نذار اون روی سگم بالا بیاد.

خدایش پر رو نیست

منم دیشب شام نپختم