2777
2789
عنوان

آمپول hcg

67 بازدید | 8 پست

سلام خانما کیا آمپول hcg زدن و با 5تا فولیکول خوب جواب نگرفتن؟ 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با شیش تا بالغ این دو دوره نشدم

دلیلش چی بود؟ 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
من ۵تا نداشتم چهار تا داشتموکهد۱۳ و۱۴ بودند...نه این امپولو زدم و اصلا باورم نمیشد همون ماه حامله شد ...

من قرص لتروزفم هم خوردم. دوتا آمپول باهم زدم میترسم جواب نگیرم

من قرص لتروزفم هم خوردم. دوتا آمپول باهم زدم میترسم جواب نگیرم

ان شاالله جواب میگیری من شوهرم ضعیف بود دکتر گف اول ببر شوهرتو درمون کن بعد بیا خودتو دارو بدم من گفتموحالادشما بنویسین برام .امید داشتم که میشم روز ۱۱ سیکلم زدم شبش نداشتم رایطه و از فرداش یک شب درمیون مرتب بود.۱۶روز از امپولم گذشته بود بی بی زدم دو خط پررنگ افتاد..

ان شاالله جواب میگیری من شوهرم ضعیف بود دکتر گف اول ببر شوهرتو درمون کن بعد بیا خودتو دارو بدم من گف ...

من هفدهم آمپول زدم سه شب پشت سر هم رابطه بعد یک روز درمیون بوده. که شب آخر خورد به 21رمضان قیدشو زدیم. دوباره بی بی میزنم منفیه. امروز به حدی درد داشتم فک کردم میخا پری بشم. پدم گذاشتم

توکل به خدا

والا فولی هام از هفده تا بیست و دو بود. هیچکدوممون هم مشکل نداریم ،نمیدونم چرا نمی گیره. نترس ایشا ...

ان شاء الله خدا مراد دلتو بده عزیزم. منم فولی هام از14دارم تا22. روز13سیکل سونو دادم. بعدشم دوتا آمپول باهم زدم. توکل به خدا