2777
2789
عنوان

ازادسازی کردم

99 بازدید | 13 پست

میخوام اگه بشه وکالتی بفروشم شایدم خورد خورد فروختم.....دعا کنید قیمت سهاما پایین نیاد و بره بالا

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مستقیمو انتخاب کردم.متاسفانه اومده پایین .چند روز پیش میگفتن ارزش سهام ۱۵ ملیونه.الان شده ۱۰ ملی ...

نه عزیزم من الان از پیشخوان امدم پرسیدم گفت ۱۵ تومن

منم مستقیمو انتخاب کردم.متاسفانه اومده پایین .چند روز پیش میگفتن ارزش سهام ۱۵ ملیونه.الان شده ۱۰ ملی ...

چطور شد نفهمیدم ،الان خودمون میتونیم اون سهام عدالت مونو خرید فروش کنیم؟

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
باید کد بورسی برات بیاد.بدون کد نمیتونی

هنوز رفتم برا احراز هویت،چقد طول می‌کشه کدش بیاد؟

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
چهخوب.نگفت کی میشه فروختش؟

دوماه دیگه میشه فروخت البته ب  قینتی ک در دوماه اینده پیدا میکنه میشه فروخت

چطور شد نفهمیدم ،الان خودمون میتونیم اون سهام عدالت مونو خرید فروش کنیم؟

اگه روش مستقیم انتخاب کنی بله خودت میتونی بفروشی ..

هنوز رفتم برا احراز هویت،چقد طول می‌کشه کدش بیاد؟

ازت عکس گرفتن؟من الان رفتم پیشخوان کاراشو انجام دادم اخر سر عکس گرفتن امضا گرفتن گفتن بعد ۴۸ ساعت یعنی دوروز برات یه پیام میاد که حاوی کد بورس هست و باید دوباره بیای پیشخوان کد رو ثبت کنیم

ازت عکس گرفتن؟من الان رفتم پیشخوان کاراشو انجام دادم اخر سر عکس گرفتن امضا گرفتن گفتن بعد ۴۸ ساعت یع ...

هنوز نرفتم،( اونجا ک نوشتم هنوز رفتم اشتباه تایپ شده)چند روز پیش رفتم آقاهه نبود ،باز باید برم ی کم دوره ،تو شهر خودمون نیس اینجا فقط مال آگاه هست،