2777
2789
عنوان

این لعنتیه خونه خراب کن

279 بازدید | 20 پست

اعصابم خوررردهههههه دهن باز کنم باید یکی حرفامو سانسووور کنه 😡😡😡

این مو خوره های لعنتی دوباره سر از کدوم گوووری دراوردنننننن 

موهااام داغغغغغغووووون شدددههههههههههه

همین یه ماه پیش نوک گیری موهام کردم

ای خدا مو واسم نموند دیگهه

همش زحمت میکشم بلندترشون کنم کلی روغنو سرم بهشون میزنمو قرص میخورم ولی باز این موخوره ها برمیگردننن

چیکااار کنمممم 😭😰😰😰😡

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  

رنگ مگه گذاشتی؟موهات نیمه خیسه روغن بزن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه چهار سانت کوتاه کن موهاتو 

پایینش جون نداره و تا جایی که میتونی موهاتو بباف

مویی که بازه بیشتر موخوره میگیره

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

کل موهامو نه ، فقط چند تیکشو 

یه ۶ماه رنگ نکنن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
سه چهار سانت کوتاه کن موهاتو  پایینش جون نداره و تا جایی که میتونی موهاتو بباف مویی که بازه ب ...

کوتاه کنم دوباره میگرده یه ماه پیش کوتاه کردم الان در حد لالیگا برگشتن با قوای جدید

یه ۶ماه رنگ نکنن 

بابا تاحالا رنگ نکرده بودم یه چند تیکه کم حجم رنگ کردم اونم اولین بارم بود

من مامانم بهم گفت مال دوش گرفتن خنده م گرفت گفتم چه ربطی داره ،اندازه ای که داشتم کوةاه کردم  و بعدش  با کاسه کاسه آب ریختن رو موهام به روش قدیما سرمو میشورم الان نزدیک یه سال میشه ندارم.

کوتاه کنم دوباره میگرده یه ماه پیش کوتاه کردم الان در حد لالیگا برگشتن با قوای جدید

کم زدی پایین موتو 

اون قسمتش مرده دیگه که هی میره بالا 

اگه موهات جون داشته باشه دیگه موخوره نمیگیره

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

موخوره رو هرکاری کنی بازم میاد بهترین کار ابنه که اهمیت ندی چون فقط ادمو عصبی میکنن 

بقیه رو میبینم موهاشون تا رو کمرشونه بدون موخوره اعصابم خیلی بهم میریزه که فقط موهای من اینقد مسخرن :(

کم زدی پایین موتو  اون قسمتش مرده دیگه که هی میره بالا  اگه موهات جون داشته باشه دیگه مو ...

چیکار کنم جون بگیره

من مامانم بهم گفت مال دوش گرفتن خنده م گرفت گفتم چه ربطی داره ،اندازه ای که داشتم کوةاه کردم  و ...

آخه چ فرقی داره با دوس آب باره رو موهایت یا با کاسه