najvaass مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 989 عنوان تخمکگذاری 93 بازدید | 6 پست کسی بعد از سقط موقع تخمکگذاری دل درد و کمر درد داشته من الان ۵ روز اینجوری هستم والان ترشحات مثل تخمکگذا ی هست 1399/02/28 | 10:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2981 با چی سقط کردیمیخوای بعد سقط بلافاصله باردار شی؟ بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
najvaass مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 989 با چی سقط کردی میخوای بعد سقط بلافاصله باردار شی؟ خود به خود تو هفته ۶ سقط کردم نه دکتر گفته تا ۶ ماه صبر کنم واسه بارداریالان یک ماه همش دکتر. واسه سقط حالا جدیدا دل درد و کمر درد دارم
شکوری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2981 خود به خود تو هفته ۶ سقط کردم نه دکتر گفته تا ۶ ماه صبر کنم واسه بارداری الان یک ماه همش دکت ... سونو رفتی ببینم کامل دفع شده بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
najvaass مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 989 سونو رفتی ببینم کامل دفع شده آره کامل دفع شده حتی دو روز در میان از بتا می دادم
شکوری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2981 آره کامل دفع شده حتی دو روز در میان از بتا می دادم میگن برا سقط چای نبات دارچینیا رازیانه و عسل بخوری گرمیجاتمیگن بعد سقط و زایمان ،رحم دنبال جنین میکنهممکنه هم عفونت داریمن سقط کردم،مترانیذول میخوردم برا عفونت نکردن بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
najvaass مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 989 میگن برا سقط چای نبات دارچین یا رازیانه و عسل بخوری گرمیجات میگن بعد سقط و زایمان ،رحم دنبا ... واسه عفونت هم بهم شیاف داده الآنم دارم کپسول داکسی سیکلین می خورم از بس رفتم دکتر خسته شدم