2821
2789
عنوان

جوش صورت

115 بازدید | 15 پست

سلام من صورتم از ۱۲ سالگی جوش داشت تا ۲۲ سالگی که رفتم از داروخونه یه فوم شستشوی صورت خریدم به اسم دئو دراگ و رنگ جلدش یه طرف آبی و یه طرف قرمز بود دیگه مشخصات دیگه ای ازش یادم نیست و هر شب صورتم رو باهاش شستم تا یه ماه جوشام خیلی کم شد و ادامه دادم کلا جوشام رفت ولی متاسفانه جاشون مونده چون خیلی دستکاریشون میکردم اما خداروشکر فقط تایم پریودی چند تا جوش میزنم وهمیشگی نیستن دیگه خودم فک میکنم بخاطر همون فوم بوده گفتم اسمش رو بگم شاید بدرد کسی بخوره البته هر پوستی فرق داره واینکه پوست صورتم چربه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم از 12 سالگی جوش زدم تا 20 سالگی 5ماه کلیندامایسین زدم هم جاش رف هم دیگع جوش نمیزنم، صورتم افتضاح ...

منم ای محلولو دارم ولی جوشا ول کنم نیستن دبگه خسته شدم از من بیشتر رو گونه و زیر چونه هس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
داردخونه ها دارن؟همطو بگیم تریاک؟ نیان ببرمون

😂😂😂😂اره تو یه تاپیکیم بچه ها خریده بودن حای عکسشم گذاشتن ۱۷ تومن بود 

خیلیم راضی بودن منم خودم روم‌نمیشه ولی خب چاره نیست 

بهداشتیا دارن 

😂😂😂😂اره تو یه تاپیکیم بچه ها خریده بودن حای عکسشم گذاشتن ۱۷ تومن بود  خیلیم راضی بودن منم ...

😂😂😂بخاطر دوتا جوش چیکارا که نباید بکنبم

منم ای محلولو دارم ولی جوشا ول کنم نیستن دبگه خسته شدم از من بیشتر رو گونه و زیر چونه هس

من روزی دو، سع بار میزدم قبلشم صورتمو حتما با صابون میشستم، ازمایش بدع شاید مشکلی داری

من روزی دو، سع بار میزدم قبلشم صورتمو حتما با صابون میشستم، ازمایش بدع شاید مشکلی داری

یکبار خبلی قبلا ازمایش دادم گف چیزی نیس ولی اره بابد یه فکر اساسی کنم😨

یکبار خبلی قبلا ازمایش دادم گف چیزی نیس ولی اره بابد یه فکر اساسی کنم😨

جوش خیلی رو اعصابع اعتماد بنفس هم میارع پایین من خجالت میکشیدم برم بیرون 😂😂الانم اگع مجردی قرص راکوتان خیلی خوبع خیلی 

جوش خیلی رو اعصابع اعتماد بنفس هم میارع پایین من خجالت میکشیدم برم بیرون 😂😂الانم اگع مجردی قرص راک ...

اخه من از هیجده سالگی دارم جوش میزنم دیگه پوکیدم راکوتانم یه موت خوردم عوارض داش پریودیم قطع شد و من دیه نخوردم 

اره خیلی جوش بده😨😢

2790
2823
2791
2779
2792