2821
2789
عنوان

تسلیت میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 36 پست
عزیز دلم اروم باش بخداااا حکمت داشته این شب رفته الکی نیست الان حالش خوبه و درد نداره دیگه  ...

زینب جون شما تو تاپیک منم اومدی 

وای خاک تو سرم 

من اصلاً باورم نمیشه دیگه بابام نیست 

من دو شب قدر التماس خدا کردم خدا رحم کن نمیدونستم سومین شب قدر دیگه بابام نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زینب جون شما تو تاپیک منم اومدی  وای خاک تو سرم  من اصلاً باورم نمیشه دیگه بابام نیست&nb ...

😞خداصبر و قرار بده به دلت دوستم

یه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             
بچه ها من بدبخت شدم  منو دعا کنین  من دارم دق میکنم  بابام خیلی غریب رفت  دف ...

گلم درکت میکنم خیلی زیاد ولی اینو بدون پدرت الان جاش عالیه و از خدا طلب صبر براتون میکنم خیلی سخته ولی مطمین باش خدا صبرتون میده گلم

همه چی درست میشه 
بچه ها من بدبخت شدم  منو دعا کنین  من دارم دق میکنم  بابام خیلی غریب رفت  دف ...

تسلیت میگم عزیزم خداصبرت بده

خدا بیامرزدشون روحشون شاد با امیرالمومنین محشور بشه من براشون فاتحه فرستادم درکت میکنم منم یکسال و نیمه پدرم فوت شده خیلی بهم سخت گذشت خیلی.