2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فرقی ندارد قشنگ باشه فقط غمگین اعصاب خورد کن نباشه دیروز برنامه منشور رو دیدم خوشم نیومد زیاد

ندیدم تاحالا

فیلم ترسناک میخوای بگم

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

پاشو پاشو کوچولوهنوز تموم نشده

😂😂😂

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

آره

جنی بخوای

آنابل ۱ ، ۲ ، ۳

کانجرینگ ۱،۲،۳،۴

استراحت مطلق

جنی نخوای

جیغ ۵و ۶ شو من دیدم این رو اعصابه خیلی

Terrifier این دلهره اوره

لبخند۱،۲

جرئت یا حقیقت

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

جنی بخوای آنابل ۱ ، ۲ ، ۳ کانجرینگ ۱،۲،۳،۴استراحت مطلقجنی نخوایجیغ ۵و ۶ شو من دیدم این رو اعصابه خی ...

مرسی به غیر از اینافیلم ترسناک تری ندیدی بهم معرفی کنی😃

چون میخوام نگاه کنم شب ها😁

مرسی به غیر از اینافیلم ترسناک تری ندیدی بهم معرفی کنی😃چون میخوام نگاه کنم شب ها😁

It یک و دورو دیدی؟

اونم بد نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز