2777
2789
عنوان

شب قدر

108 بازدید | 18 پست

برای حاجت رواییم و رفع مشکل عزیزم صلوات میفرستید؟ منم برای شما صلوات و دعا میکنم الهی به حق همین شب عزیز همه حاجت روا بشیم خدایا گناهان مارو ببخش ما رو در پناه لطف و کرم خودت قرار بده پارسال یه حاجتی داشتم گرفتم انشالله امسالم همه بگیریم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

۱۴تا برات فرستادم .تو هم برای من دعا کن

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲۰ تا صلوات برات فرستادم عزیزم انشاءالله که مشکلت حل میشه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
۱۴تا برات فرستادم .تو هم برای من دعا کن

مرسی عزیزم منم برات ۱۴ فرستادم حاجت روا بشی به حق شبای عزیز

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم
۱۰ تا صلوات برات فرستادم  . منم دعا کن خدا آرامش به من و خانوادم بده

چشم محتاجیم به دعا برات ۱۴ تا فرستادم حاجت روا بشی انشالله

سلام عزیزم دعا کردم برات انشاالله حاجتت روا میشه

ممنونم عزیزم برات ۱۴ تا فرستادم حاجت روا بشی