2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

1032 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

دخترم 38 روزشه... وزن تولدش 3470 بود روز 12 برای چکاپ بردمش دکترش گفت 3100 و گفت وزنش کمه قطره مولتی ویتامین داد 

سر یک ماه بردمش بهداشت که گفتن 4170 و گفتن متوسطه 

امروز که برای  دل‌درد و زردی بردمش به دکتر دیگه گفت 4300 منکه شوکه شدم چون فکر کردم خیلی کم وزن گرفته   ولی دکتر گفت عالیه 

بعد گفت چرا مولتی ویتامین میدی گفتم بهم گفتن وزنش خوب نیست به جای آد اینو بدم گفت نه کی گفته سر یک ماه باید 500 الی 600 اضافه کنه 

حالا موندم وزنش خوبه آیا؟ آخه علایم  رفلاکس هم داره که دکتر گفت فعلا بذار زردیش کنترل شه تا بعد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره وزنش عالیه تا شش ماهگی هرماه بین 800 تا ی کیلو اضافه کنه عالی

آخه تو نت خوندم سر یک ماه باید یک کیلو زیاد کنه و تو همین سایت هم تو 40 روزگی خیلی بیشتر از ای بچه ها وزن داشتن

هنوز زردی داره؟ من شیر خودم خوبه و داره خوب وزن میگیره البته تا یکماه هم شیرخشک خورد هم شیر خودمو. دکتر گفت اضافه وزن داره.البته اون بچه ام هم  نوزادیش تپلی بود الان ۶ سالشه لاغر.

هنوز زردی داره؟ من شیر خودم خوبه و داره خوب وزن میگیره البته تا یکماه هم شیرخشک خورد هم شیر خودمو. د ...

آره متاسفانه

البته همه آزمایش هاش خوب بود دکتر گفت مشکلی نداره تا دو سه ماه برطرف میشه یه شربت ساختگی براش نوشت گفت تا 5 روز بخوره بهتر میشه

آخه دخترت ورم داشته وزن اصلیش 3400نبوده.همون 3100حساب کنی حدود ی کیلو اضافه کرده و خیلی خوب

اینجوریه پس؟ پس چرا دکتر اولی گفت کمه فوق تخصص هم داشت یعنی 

بهداشت هم گفت متوسط

هنوز زردی داره؟ من شیر خودم خوبه و داره خوب وزن میگیره البته تا یکماه هم شیرخشک خورد هم شیر خودمو. د ...

عزیزم

دیدم بچه ها خیلی‌هاشون اولش تپلن بعد لاغر میشن و بر عکس 

من بیشتر نگرانیم به خاطر رفلکس هست 

چون میگن اگه رفلکس داشته باشه خوب وزن نمیگیره