2777
2789
عنوان

استرس دارم...

157 بازدید | 7 پست

خانمامن حدودهشت ماه پیش باسونوگرافی بهم گفتن توسینه ی چپم توده هیپواکودارم،دکترگفت چون اندازش یک سانته کوچیکه حداقل بایدسه سانت بشه تاجراحی کنم،گفت هرشش ماه بایدبری سونوبدی،دیروزاتفاقی دستموبه سینم میزدم یه توده رواحساس کردم زیرپوست،الانم دست  میزنم هس درحالیکه قبلااصلامشخص نبود،فرداصبح میخام برم سونو

خیلی میترسم خدای نکرده چیزبدی باشه 

توروخداواسم دعاکنین

قشنگم بد به دلت راه نده ايشالله كه چيزي نيست و در خيلي از مواقع هم با به جراحي خيلي خيلي كوچيك حل ميشه اصلا نگران نكن خودتو 🧡🧡🧡

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم سوره ی حمد رو زیاد بخون 

و تاپیک حاجت روایی پروفایلم رو ببین

ان شاءالله تعجیل در ظهور وشفای همه بیماران

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸
قشنگم بد به دلت راه نده ايشالله كه چيزي نيست و در خيلي از مواقع هم با به جراحي خيلي خيلي كوچيك  ...

خیلی سعی میکنم خودمومحکم نگه دارم،خصوصاجلوی بچه هام وشوهرم،ولی ازدرون داغونم

خیلی سعی میکنم خودمومحکم نگه دارم،خصوصاجلوی بچه هام وشوهرم،ولی ازدرون داغونم

اينم ميگذره زيبا جانم مهم قوي و محكم موندنته خدا كنارته و صد البته همسرتون و فرزندانت پس با فكر كردن به اونا حتما انگيزه قوي موندن بگيررر😍

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))