2789
عنوان

خوشگل ترین کاربرو تگ کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 11566 بازدید | 702 پست

سلام عزیزان دلم استارتر جان با اجازت

میخوایم یه کار خیر کنیم امشب

همتون قطعا دلهاتون خوشگله همتون رو تگ میگنم نی_نی_سایتیها#  

شب بیست و یکم این تاپیک را زدیم و خداروشکر هر کسی که حاجتشو نوشت؛تقریبا چهل تا صلوات گرفت

اینجا حاجاتتونو بنویسین من و بقیه افرادی که حضور پیدا میکنند ؛برای حاجت روا شدنتون صلوات میفرستیم و بعدش لایکتون میکنیم

شما هم برای حاجات بقیه صلوات بفرستید و لایکشون کنید تا خدابه خاطر این کار قشنگتون ان شاءالله زودتر شما رو حاجت روا کنه

من هم از همتون التماس_دعای_مخصوص# دارم.

الهی از عشق بازی امشب شما با خدا؛بهترین ها نصیبتون بشه امشب.

اینم لینک👇👇 دوستاتونم تگ# کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4372662/کیا-التماس-دعا-دارن

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو بابا اگه تو بیریختی پس من و نازلی چی هستیم 😅😅 بفهمه سرمو زده 🤣

خیلیم قشنگه😂

چشتتون درآد 😂

وقتی کسی ناراحتت میکنه 42 ماهیچه لازمه تا اخم کنی  ولی فقط 4 تا ماهیچه لازمه که دستتو دراز کنی بزنی تو دهنش  
@benimai تو که عشق منی 😍😍😍😍😍

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗

جوون بابا😍😍❤️❤️❤️ بزار برگردم ميخوام عكسامو نشونت بدم با لباس جدييد😁😁

برگرد دیه توام چیزشو درآوردی عین کش تیرکمون ول میشی همش

کاربر مورد نظرم برگشتن به عشقت 😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

برگرد دیه توام چیزشو درآوردی عین کش تیرکمون ول میشی همش کاربر مورد نظرم برگشتن به عشقت 😒

برميگردمممممم 

فردا پسفردا مياام 

دهنم سرويس شده بابا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

برميگردمممممم  فردا پسفردا مياام  دهنم سرويس شده بابا

بیا باید توضیح بدی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بیا باید توضیح بدی

توضيح ميدم😁😁

خونم توو شيشه بود اين چندروز

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

@هنرگالري     ايشون فكر كنم از همه زيباتره 😀

@هنرگالری  خیلی قشنگه فقط نمی‌دونم چرا تگ نمیشه😂⁦❤️⁩

وقتی کسی ناراحتت میکنه 42 ماهیچه لازمه تا اخم کنی  ولی فقط 4 تا ماهیچه لازمه که دستتو دراز کنی بزنی تو دهنش