2777
2789
عنوان

کیا #التماس_دعا❤ دارن؟؟؟

4823 بازدید | 340 پست

سلام اول از همه من از همتون التماس_دعا❤#  دارم

بیاین حاجتهاتون رو بنویسید من لایک میکنم و برای براورده شدنشون صلوات میفرستم

شما هم تو این تاپیک حاجت هر کسی رو که دیدید یه صلوات براش بفرستید و لایکش کنید

برای هم دعا کنیم بهتر جواب میگیرم نسبت به اینکه برای خودمون دعا کنیم

بسم الله...

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

برای خوشبختیم🙏💛

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لطفا دعا کنید بعد 8سال دل خونوادم نرم بشه و رضایت بدن ب ازدواجم با کسی ک میخام

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

دوستم کنکور قبول شه

خودمم در اینده یه زن موفق باشم

و الگو باشم برای زنای دیگ

خودم و همتون آرزوهامون براورده بشه

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

دوستان من زبانم در حد خوبه

و می خوام برای عزیزانی که علاقه مند به یادگیری زبان انگلیسی به خصوص گرامر هستند اما بودجه شو ندارن

کاملا کاملا رایگان زبان یاد بدم

و دانسته هامو گرچه اندکه با شما شریک بشم

دوستان من هر چند وقت یک بار تو کانال تلگرام تدریس میزارم

اگه دوست دارید بیاین English_love1819@

یه نگاه بندازین اگه از مطالبش خوشتون اومد عضو بشین و نظر هم یادتون نره اینجا

و اگه راضی بودین برام دعا کنین

شب بخیرررر🥰😍❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

برای سلامتی وطول عمر منوهمسرم 

ومادر شدنم التماس دارم

خدا حاجت رواتون کنه بحق این شبو روزها

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

دعاکنیدخدابهترین هاروبرای خودم وبچههام رقم بزنه توآینده  بخداگیجم نمیدونم چیکارکنم وچی میخادبشه زندگیم

خداجونم شکرت که درتاریخ۹/۹/۹۹به همه ی خواسته هاوآرزوهام رسیدم 😍😍😍😍