2777
2789
عنوان

چرا اینکارو کرد 😢😢

801 بازدید | 36 پست

من دوسال پیش با یه نفر اشنا شدم ، توی گروهی که دوستم منو برد توشو همه خوشتیپ و ساکن خارج کشورن ، تا اینکه یکی از پسرای تو اون گروه اومد پیویم ، منم یه عکس فیک گذاشته بودم ولی فقط لب بود ، و صورت توش مشخص نبود ، چند روز باهام حرف زدیم ، خیلی شوخ بود و از عکسشم خوشم اومد ، بعد من گفتم اینستاگرامتو بده ، رفتم اینستاشو دیدم ، مهندس یه شرکت بود و عکسای گربه اشو اینارو گذشته بود ، اونم عکسای منو دید و خوشش اومده بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رابطمون خیلی صمیمی ترشد از صبح تاشب باهم حرف میزدیم ،، من اعتماد به نفسم خیلی کم بود ، به این فکر رفتم‌که نکنه بگه بیا تماس تصویری حرف بزنیم ، تصمیم‌گرفتم باهاش سرد بشم تا اینو ازم نخواد ، چون فک میکردم اگه تصویری ببینه از من خوشش نمیاد

منم بهش وابسته شده بودم ، همش منتظر بودم پیام بده ، اخه تو عمرم باهمچین پسری حرف نزدم ، دوستم گفت یه عکس خوشگل بگیر بزار پروفایلت منم همینکارو کردم ، فردا صبحش بهم پیاد داد ، انقدر خوشحال شدم که حد نداشت ،

حرف زدنمون شده بود هفته ای یه بار ، ولی صبح تا عصر ،، تا اینکه رفتم تو اینستا فالوراشو چک کردم دیدم همه دوستاش متاهلن و یکم شک کردم که نکنه اینم متاهل باشه ، اخه شبا بهم پیام نمیداد ، ولی گفتم نه بابا دیونه شدی

خیلی شوکه شد ، اخه من اصلا بروز نمیدادم دلتنگیامو ، بهم گفت میدونی من تا حالا ازت عکس  واضح ندیدم ، من یه عکس بددن آرایش فرستادم که اگه میخواد از من خوشش بیاد ، همینطوری منو بخواد ، ولی اون با من سر حرف زدم ، منم بهش گفتم ، دیگه باهم حرف نزنیم ، من سختمه ، عذاب میکشم