2777
2789
چه مدته که داری میخونی؟من خیلی پراکنده خوندم😥

منم برای نظام جدید پراکنده خوندم اما نظام قدیم رو پایه ای خونده بودم (به جز زیست)هرچند که یه مقدار یادم رفته اما خیلی جاها بهم کمک کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برای نظام جدید پراکنده خوندم اما نظام قدیم رو پایه ای خونده بودم (به جز زیست)هرچند که یه مقدار ی ...

من دوست دارم این سه ماه باقی مونده رو جدی بخونم ،خسته شدم از حرفای بقیه سه ساله پشت کنکورم😔

من دوست دارم این سه ماه باقی مونده رو جدی بخونم ،خسته شدم از حرفای بقیه سه ساله پشت کنکورم😔

منم خیلی دیگران دارن بهم حرف میزنن ریز ریز خودمم ناراحتم که چرا جدی نمیگیرم کنکور رو

منم خیلی دیگران دارن بهم حرف میزنن ریز ریز خودمم ناراحتم که چرا جدی نمیگیرم کنکور رو

من دو تا بچه دارم بخاطر همین نمیتونم خوب بخونم ،اطرافیانم همه مدام انرژی منفی میدن میگن درس واسه چی میخوای بخونی،۲۵ سالمه😔

بازم خداروشکر پایت خوبه من همینم ندارم

بشین بخون دختر مثل من نکن من هرروز دارم حسرت روز های گذشته رو میخورم ....کنکور اولم ۹۷ بود....شاگرد اول کلاس بودم اما خودم خودمو نابود کردم....تو کلاس هیچ کس از من زرنگ تر نبود حیففففففف اون روزایی که تا صبح برای امتحانا ده دور کتاب رو میخوندم اگه میدونستم الان قراره اینقدر بیخیال باشم هیچ وقت تو مدرسه اینقدر خودمو اذییت نمیکردم حیفففف و افسوسسسسس