میخواستم بدونم ورزش کردن مشکلی پیش نمیاره ؟ 6 سال پیش اکو دادم فهمیدم /دکتر گفت 90 درصد خانم ها باهاش مواجه هستن مشکل خاصی نیست این ترم تربیت بدنی برداشتم ورزشهای سخت دو دراز نشست و.... هست من میتونم انجامشون بدم یا باید معاف شم؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
عزیزم انجام حرکات ورزشی بستگی به شدت پرولاپس و میزان شلی دریچه میترال داره من خودم به صورت خفیف این مسئله رو دارم اما بدنسازی که میرفتم با دکترم صحبت کردم گفت مشکلی نیست یادمه تو دوران دانشگاه هنوز خبر از مشکلم نداشتم مسابقه دو شرکت کردم و درد شدیدی قفسه سینم گرفت یکم مشکوک شدم اما تنبلی کردم و دکتر نرفتم اگر میرفتم شاید بهم گواهی میداد که سر کلاس تربیت بدنی این همه اذیت نشم
منم همینو انجام دادم برای بار اول قلبم درد گرفت واقعا سخت بود برو همون دکتری که دفعه قبل رفته بودی و اگر اکوی اون موقع رو داری هم ببر بده برات کواهی بنویسه نهایت جای 10 دور دو یه مقاله یا تحقیق ورزشی میدی و خلاص میشی
نمیدونم کی میشینه این موارد رو برای امتحان تربیت بدنی تصویب میکنه 10 دور تو دو دقیقه که تازه هرچقدر بیشتر نزدیک به 2 دقیقه بشه نمره هم کمتر میشه اصلا انصافانه نیست آدم سالم هم شاید به مشکل بخوره
منم دارم این مشکل رو دارم ... برای تربیت بدنی هم رفتم دکتر گواهی گرفتم نشون دادم استادم گفت تحقیق بده .تحقیق دادم و بهم 19 داد ...ههههههه خیلی حال داد .