2777
2789
عنوان

بتای ۴۱۸ روز قبل موعد کاملا مثبته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 53 پست

مبارکه😍

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه مبارک باشه  علائمت چی بود

حالت تهوع ، پادرد ، سرگیجه ، فشار پایین ، درد زیر شکم، ترشحات ، حساس شدن به بوها

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
حالت تهوع ، پادرد ، سرگیجه ، فشار پایین ، درد زیر شکم، ترشحات ، حساس شدن به بوها

چقد ماماناسختی میکشن واقعا انشالله سالم و صالح و خوش قدم باشه و به موقع بیاد بغلت برای منم دعا کن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
چقد ماماناسختی میکشن واقعا انشالله سالم و صالح و خوش قدم باشه و به موقع بیاد بغلت برای منم دعا کن

فدات گلم ، درسته آدم تا درد نکشه خودش نمیفهمه مامانش چه زحمتی براش کشیده . ممنونم از دعای خوبت منم برای تو از خدا میخوام یه بچه سالم و صالح بهت بده.❤❤🙏🙏🙏

استارتر نزدیک اذان برای منم دعا کن باردار بشم خواهش میکنم برام دعا کن 

خیلی دلم بچه میخواد از خدا میخوام اگر حتی یه روزه هام قبول کرده فقط یکی روز عید فطر بهم عیدی بده فقط از خدا بعد سلامتی بچه سالم میخوام دعا کن برام 

به شما هم تبریک میگم انشاالله بجتون به سلامتی بغل کنید

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
چون قبل از موعدت بوده احتمالا گفته  ولی مهم نیست...  مثبته و مبارکهههه😍

اون از کجا میدونه من که چیزی نگفتم .😄 خیلی ممنونم ، آروم شدمااا مرسی از همه😍😍❤❤

مرسی گلم😘

دست راستت رو سر من😁

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
استارتر نزدیک اذان برای منم دعا کن باردار بشم خواهش میکنم برام دعا کن  خیلی دلم بچه میخواد از ...

حتمامیشی اگه یزد بودی میگفتم بری زیر نظر دکتر ارجمند تهران هم دکتر شیرین قاضیزاده ...استرس دور کن خودم پارسال هر کاری کردم نشد امسال نا خواسته شدم