2777
2789
عنوان

لوازم آرایشی

49 بازدید | 9 پست

من از پارسال لوازم ارایشی نخریده بودم چون کسی از ترکیه سوغات باکس لوازم ارایشی برام اورد همه چیز تا دو سال داشتم بعد امروز بعد مدتها کرمم ته کشید گفتم یه خرید لوازم برم. حالا فکر بودم 700 داشتم کلی لوازم بخرم ولی گویا جز اصحاب کهف بودم و همه چیز 5 برابر شده بود فقط تو رنج قیمت مناسب تونستم اینا رو بخرم به نظرتون خوب هستن کسی داشته از اینا. میدونم عالی نیستن ولی خب جیبم با مارکای قبل همراهی نکرد.😅یه سوالیم دارم این سمغ ادامسی ها رو باید دست چرب باشه که نچسبه؟ چه جوری استفاده می کنند 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

مبارکه باشه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارککه سمغ ادامسی چی هست؟؟

نمیدونم والا روش نوشته صمغ عربی ادامسی😂

ببخشیداستارتردیگ نمیتونم تایپیک بزنم نظرتوبهم بگو برای عروسی جاری لباس سفید چطوره؟

عزیزم من بودم سفید نمیپوشیدم حالا شما شاید دوست داری

[QUOTE=137108044]نمیدونم والا روش نوشته صمغ عربی ادامسی😂[/QUOTنمیدونی برا چی استفاده میشه😃

چرا میدونم ولی تاحالا استفاده نکردم اپیلیدی داشتم. یه ذره تست زدم به دست میچسبید گفتم بپرسم چیکار کنم نچسبه