2777
2789
عنوان

کاش تمام بشه 😕

121 بازدید | 11 پست

وضعیت برگرده به قبل .دلم میخواد حداقل برم پارک با همسرم یه قدم بزنیم .خسته شدیم طفلی اخساس می کنم داره  افسردگی می گیره خودمم بدتر .این چه وضعشه واقعا دلم میخواد بچه ام بدنیا بیاد راحت برم باش اینورو اونور   .دیگه نمی دونم توخونه چیکار کنم سر گرم بشیم همش گوشی تو دستمونه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باماسک‌ودستکش‌برید‌جاهای‌خیلی‌خلوت‌اومدیم‌کورنا‌تا‌دوسال‌دیگه‌نرفت‌تا‌کی‌می‌خوای‌تو‌خونه‌باشید‌اصول‌بهداشتیرو‌رعایت‌کنید‌برید‌جاهایی‌که‌کسی‌نیست‌لذت‌ببرید

شوهرت هم سرکار نمیره؟؟؟؟

اره میره ولی کارش زیاده قبلا میومد خونه می گفت بریم قدم بزنیم .خودش خیلی خوب بود الان طفلی میریم دکتر اصرارر می کنه یکم باهم پیاده بریم .اونروز گفت اتقدر دوست دلرم باهم قدم میزنیم 

باماسک‌ودستکش‌برید‌جاهای‌خیلی‌خلوت‌اومدیم‌کورنا‌تا‌دوسال‌دیگه‌نرفت‌تا‌کی‌می‌خوای‌تو‌خونه‌باشید‌اصول‌ ...

اخه با ماسک نفسم بند میاد من باردارم کلا یکم ضربان قلبم بالاست سخته 

اخه با ماسک نفسم بند میاد من باردارم کلا یکم ضربان قلبم بالاست سخته 

جاهای خلوت برو که ماسک نیاز نباشه. یا روز تعطیل برید خارج از شهر تفریح البته با فاصله از دیگران. مواظب خودتونم باشین رعایت کنین. منم تا اخر فروردین بیرون نمیرفتیم ولی دیدم نمیشه اینجور بچههام اذیت میکنن همش خونه ان الان یکم میریم بیرون

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
ماشین نداریم 😐

ایشالا میخرید منم سر اولی ماشین نداشتیم. شبا ساعت های که خلوته برید باهم قدم بزنید. روحیه خیلی مهمه

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم