2777
2789
عنوان

بعد از بارداری

149 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من آذر ۹۸زایمان کردم و از اول فروردین ۹۹تازه دوباره دارم پریود میشم .اما پریودهام خیلی نامنظم هست . آیا بعد همه ی زایمان ها اینجوری هست و بعد درست میشه؟چون یه دونه بچه دارم و در آینده میخوام باز بچه دار بشم با پریود های نامنظم پیدا کردن زمان تخمک گذاری سخت تر میشه . مثلا یکم فروردین که شده تو اردیبهشت ۲۵شد . ممنون میشم از راهنمایی هاتون . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اوایلش که تازه پریود شروع میشه تا چند ماه نامنظمی داره بعد درست میشه نگران نباش بعد عزیزم ببخشید بی ربطه ولی برای بارداریت آخرین پریودت کی بود و بچت چند آذر بدنیا اومد؟

عزیزم اوایلش که تازه پریود شروع میشه تا چند ماه نامنظمی داره بعد درست میشه نگران نباش بعد عزیزم ببخش ...

بچه م ۶آذر به دنیا اومد آخرین پریودیم ۲۹بهمن ۹۷بود که بچه ۶آذر ۹۸به دنیا اومد 

یه پیشنهاد دارم میخای راحت باشی جلو کیری نکن اوبش کمی سخته اما ارزششو داره

راستش جلوگیری نمیکنم اصلا چون دوس دارم دوتا پشت سر هم گیرم بیاد تموم بشه با هم بزرگ بشن درسته اولش سخته اما بعد ها دیگه آدم راحت میشه شما چکار کردی زود شد 

طبیعیه.اگه شیر خودتم میدی که کلا حواست باشه چون پریودنامنظمه ممکنه بارداری ناخواسته پیش بیاد.

نه شیر خشکی هست شیر خودم کم بود زود هم خشک شد چون سزارین شدم و شیر خشکی هست 

راستش جلوگیری نمیکنم اصلا چون دوس دارم دوتا پشت سر هم گیرم بیاد تموم بشه با هم بزرگ بشن درسته اولش س ...

اصلاح تغذیه و سبک زندگی ..مرف و گوشت گوساله و گاو و محصولات کارخدنه ایو از زندگسم حذف کردم