2777
2789
عنوان

تتلو فازش چیه

486 بازدید | 62 پست

من خودم گوش میدم اهنگاشو و به نظرم خیلی با استعداده ولی بعضی وقتا یه کارایی میکنه ک بدم میاد ازش چرا فازش مشخص نیس اخه بعضی اعتقاداتش خیلی منطقی و عاقلانه اس و در بعضی مواقع هم خیلی چرت میگه   من کلا طرفدار خیلی شدید هیچکس نیسم ولی بعضی وقتا یه چیزی میگه تتلو که روم نمیشه بگم تتاو گوش میدم 

طرفدارای 2 اتیشه اش هم اگه اومدین لطفا خیلی فاز ندین چون مطمئنا شما هم همه کاراشو تایید نمیکنین

دینداریت رو به خدا نشون بده برای من انسانیت تو لازمه🌿

استعدادش تو حلق رئیس گروه داعش😂😂

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

خوبه که 

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فاز تو نوله زیاد جدیش نگیرین گوش بدین و رد شین

اگه دنیات اندازه یه نفر کوچیک بشه                            یا اون یه نفر اندازه خدا واست بزرگ بشه                      و اگه یه روزی تنهات بزاره و بره اونوقت                        دین و دنیاتو باهم میبازی ...

من نمیدونم چرادلم میسوزه براش

منم عین تو ازش خوشم میاد

بابا زیادم بدنیس

فقط یکم رک تشریف داره

فقط آهنگ  نوازش ۱

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
منم تتل گوش میدم ولی فقط آهنگ های قدیمیشو دیگ بعد شب تیره سعی کردم ب همون چندتا آهنگش بسنده کنم😂😂 ...

دینداریت رو به خدا نشون بده برای من انسانیت تو لازمه🌿