2821
2789
عنوان

وکیل زن یا مرد؟

232 بازدید | 8 پست

برای مهریه و نفقه بعدم طلاق با توجه به تجربه ای که داشتین وکیل زن بهتره یا مرد؟چون شوهرم بجز ماشین و حقوق یه شرکت خصوصی چیزی نداره

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده

مرد

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا؟

نمیدونم مال دختر عموم اول زن بود خوب پیگیری نکرد بعد عوضش کرد شایدم شانس اون بد بوده 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
🙏

من وکیل مرد داشتم خیرسرش باباشم قاصی بود همکاراشو با پارتی میکرد ینی خودش هیچ عرصه نداشت چون تا تقاصای طلاقم رد شد مث ماست هیچکارنکرد واسم بعدا بقیه بهم گفتن اعتراض بزن. وکیله هیچی 😞

من وکیل مرد داشتم خیرسرش باباشم قاصی بود همکاراشو با پارتی میکرد ینی خودش هیچ عرصه نداشت چون تا تقاص ...

چقد گرفت وکیله؟ آخرش چی شد؟

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
چقد گرفت وکیله؟ آخرش چی شد؟

خیلی وقت پیش بود ده سال قبل 2/5همه پرونده هام طلاق و مهریه و کتک. ولی فقط واس مهریه تونست یکاری کنه الان فقط طلاق حداقلش 5تومنه نفقه 2/5_4تومن.مهریه نداد حکم جلب گرفتم اومد توافقی همچی گفت ببخش طلاق داد

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز