2777
2789
عنوان

در چه حاليد

94 بازدید | 18 پست

چيكار ميكنيد صبحونه خورديد يا نه؟ناهار چي داريد؟

خونتون تميزه يا نه؟

خودم 😃 صبحونه نخوردم فقط دست صورتمو شستم منتظرم دخترم بيدار شه شير بدم بخوره بعد برم صبحونه بخورم 

ناهار هيچي ندارم 😁شايد دمي گوجه بزارم 

خونمون هم كار كم داره فقط در حد روشن كردن ظرفشويي لباسشويي و جمع كردن جاها  

توضيح مفصل بديد منم حال كنم😂

😐🖐️روزه هستیم 1 ساعت بیدار شدم میخوام برم درس بخونم افطار فلافل بذارم 

ظرفام نشستم باید جارو کنم 😐😐😐😐

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در حال گریه کردن از پریشب پسرم بعد هر غذا و شیری ک میخوره اسهاله اصلا غذا تو معدش نمیمونه سوجذب گرفته شوهرم از صبح رفته داروخونه ها دنبال داروهاش میگه اصلا نیست گفتم از وقتی کرونا شده دارو خارجی نرمیاد دارم دقدمیکنم تا داروشو نخوره خوب نمیشه کل کرجو تهرانو گشته نیستش

محکم بشین دلم این دور اخره

منم از صبح که شوهرم رفته سرکار خونه رو زیرو رو کردم تمیزکاری داشتم الان رفتم دوش گرفتم بیحال دراز کشیدم بخوابم بعد پاشم نمازو بخونم برم سراغ افطاری

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
قبول باشه😁

🌹❣️

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
در حال گریه کردن از پریشب پسرم بعد هر غذا و شیری ک میخوره اسهاله اصلا غذا تو معدش نمیمونه سوجذب گرفت ...

اي واي انشالله زودتر خوب بشن 

مريضي بچه خيلي سخته منم دخترم تازه خوب شده 😢تا همين پري شب شب بيداري داشتم

صبحونه خوردم ناهارمم باقالی پلو با گوشت گذاشتم..خونمم تمییزه خیلی حال میکنم کلا

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞