2777
2789
عنوان

یه مدته شوهرم نمیزاره

528 بازدید | 25 پست

ی مدته شوهرم گوشیشو ازم قایم میکنه نزدیک ی هفتس یا مثلا بعضی وقتا گوشیش جلو خودش نگا میکردم الان نمیزاره حالا یا ب شوخی یا تو دسترس نزاشتن گوشیش. نمیدونم چی شده استرس دارم چیکار کنم

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد
اصلا به روی خودت نیار و ارامش خودتو بهم نریز

چیکار کنم ینی داره چیکار میکنه ک نمیزاره ببینم گوشیشو

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اصلا چرا دست میزنید؟ 😐مگه نمیگین گوشی شوهر؟ مثلا از مسواکش استفاده میکنید؟ اینم مثل همونه عزیزم

اونم گوشیه منو گاهی اوقات چک میکمه از اول این کارمون مشکلی نداشت از نظر هم الان ی هفتس حس میکنم داره ی چیزو قایم میکنه نگرانم

چیکار کنم ینی داره چیکار میکنه ک نمیزاره ببینم گوشیشو

قبل از اینکه دنبال چیکار میکنه باشی 

تکلیف خودتو مشخص کن و در مقابل فرضیاتت جوابی برای خودت داشته باش 

بی گدار به اب نزن 

اگر زنی هستی که اهل طلاقی پیگیر باش 

اگر شرایطشو نداری اهمیت نده 

جون بچمو قسم خوردم به شوهرم قول دادم فکر منفی نکنم وگرنه گوشیشو نمیده بیام نی نی سایت. وگرنه دلیل قا ...

ینی چی توروخدا اگه میتونی کمکم کن

قبل از اینکه دنبال چیکار میکنه باشی  تکلیف خودتو مشخص کن و در مقابل فرضیاتت جوابی برای خودت دا ...

نه من خیلی دوسش دارم 😔

قبل از اینکه دنبال چیکار میکنه باشی  تکلیف خودتو مشخص کن و در مقابل فرضیاتت جوابی برای خودت دا ...

میخوام تا دیر نشده یکاری کنم ولی نمیدونم چیکار کنم

بنطرم یواشکی گوشیشو چک کن

میگم ک اصلا نمیتونم گوشیش چسبیده بهش و وقتاییم ک خوابه یا حموم پیدا نمیکنم گوشیشو

مسواک چیه 

زن و شوهر هیچ چیز پنهونی نباید داشته باشن ...

درسته خانوما نباید به شوهراشون بفهمونن که گوشیشو چک میکنن

ولی باید هرچندوقت یکبار یواشکی گوشیشو چک کنی ..

و اینکه خیلی راحت گوشی رو در اختیار همدیگه قرار بدن..

اسی رو بسته و غیر مستقیم بشین باهاش حرف بزن 

در مورد خیانت و...