2777
2789
عنوان

قزوینی ها

676 بازدید | 19 پست

جایی که شیره انجیر اصل بفروشه سراغ دارید حالا یا خودش یا اطرافش 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو عبید زاکان

رفتم ننه شهناز مغازه ولی اونجا نداشت شیره انجیر 

کجاش دیگه باید بدم دوست عزیز

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
شرمنده دوست خوبم ، فقط بازار رو بلدم که اونم مطمئن نیست 

دشمنت شرمنده دوست عزیز چقدر خوش اخلاق هستید من تا حالا اینجا ندیدم اینقدر خانماشون خوب حرف بزنن

بازار قسمت  الاف راستا لبنیات فروشی ها دارن

آهان دوست عزیز ممنون 

رفتم ننه شهناز مغازه ولی اونجا نداشت شیره انجیر  کجاش دیگه باید بدم دوست عزیز

دقیق یادم نیس کدوم مغازه بود اما تو عبید زاکان یه مغازه ای بود عسل و کره بادوم زمینی اینا داشتم رفتم شیره اجیر هم میفروخت به احتمال زیاد بازار هم داره 

دخترم معجزه زندگیم ❤️
دقیق یادم نیس کدوم مغازه بود اما تو عبید زاکان یه مغازه ای بود عسل و کره بادوم زمینی اینا داشتم رفتم ...

آهان دوست عزیز ببخشید میپرسم اول عبید بود یا وسط بود دقیق نزدیک مسجد بود یا کجا بود دوست عزیز 

اگر یه موقع رفتید یادتون اوند آدرس دقیش را بگید 

دشمنت شرمنده دوست عزیز چقدر خوش اخلاق هستید من تا حالا اینجا ندیدم اینقدر خانماشون خوب حرف بزنن

قربونت برم عزیزم ، لطف دارید ، بعنوان همشهری دوست داشتم کمک کنم وقتی دیدم نمیتونم راهنمایی کنم ناراحت شدم