2777
2789
عنوان

👣 تنها مسیر (۱۸) 👣

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 51 پست

@shhhhy  

@fateme_hamid  

@sarigalin  

@mamanmohamadjooon  

@مادرایکیو  

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
🔰گفتیم یکی از اهداف کلیدی و مهم برای مبارزه با هوای نفس این است که اگر هوای نفس کنترل شود و بتوانی ...

چه قشنگ واقعا نیاز داشتم 

یه مدت خیلی انجام می‌دادم و واقعا اون تمرکز رو تو همه مراحل داشتم 

ولی الان خیییلی کم شده😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌷ما آفریده شده‌ایم که پیش خدا برویم و از او لذّت ببریم؛ «إنّا لله و إنّا إلیه راجعون» ، «و إلیه الم ...

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌عالی بود

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
خب به همان اندازه هم دانشگاه رو نباید با مسجد اشتباه گرفت علم برای علم و مذهب برای مذهب و هنر برای ...

میگین هنر برای هنر خب این یعنی چی ؟اینو کمی توضیح بدین .مثلا هنر چطور باید فقط برای هنر باشه ؟مگر هنر از درون انسان نشأت نمیگیره ؟مگر هنر یه زبان بیان احساسات نیست ؟دقیقا یک مثال مشخص بزنید برای واژه ی هنر برای هنر 

و مذهب برای مذهب اصلا یعنی چی ؟یعنی فقط مذهب برای مسجد باشه ؟و علم برای علم یعنی چی ؟ 

من یه برذاشتی از این کلمات دارم میخوام برداشت شمارو مشخصا بدونم از این کلمات

فقط خدا 
میگین هنر برای هنر خب این یعنی چی ؟اینو کمی توضیح بدین .مثلا هنر چطور باید فقط برای هنر باشه ؟مگر هن ...

راستش عقیده اصلی من اینه

مذهب برای فرد و روان فرد

علم برای همه چی 

و هنر برای روابط و زندگی زیبا تر 

اون حرف رو برای این زدم که گفتند موسیقی رو وارد دانشگاه نکنید 

گفتم پس چطور مذهب رو تا دسته وارد دانشگاه میکنن

وگرنه بین اینها مرز نیست از نظر من 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

ممنونم ازت فاطمه خانوم   

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
راستش عقیده اصلی من اینه مذهب برای فرد و روان فرد علم برای همه چی  و هنر برای روابط و زندگی ...

الان تو دنیای کنونی واقعا فکر میکنیذ مذهب برای تنها زندگی فردی هست ؟اصلا امکانش هست این ؟شاید راهبه ای در صومعه ای جدا از جامعه مذهب رو بتونه بگه فردی برای خودشه ولی عملا وقتی ما بر اساس مذهب یه سری اعتقادات به دست می اوریم بعدش خواه ناخواه بر اساس اون رفتار میکنیم و تصمیم میگیریم و چون توی یک جامعه زندگی میکنیم دیگه عملا مذهب فردی نمیشه .مثلا اگر شما به عدالت یا به یک دستور دینی پایبند باشین در درون خودتون خواه ناخواه میرین سمت کسانی مثل خودتون و یواش یواش با هم فکران خودتون معاشرت میکنید پس دیگه عملا وارد اجتماع شدین و اصلا فردی نیست ،چون اگر بر اساس حکم مسلمانی گوشت حلال میخرید خب از فروشنده ای میخرید گوشت حلال میفروشه باعث میشه بهش پول بدین و اینطوری یه زنجیره درست میشه و شما عملا دور میشین از کسی که هم فکر شما نیست و نزدیک میشین به کسی که هم فکر شما هست پس کم کم جامعه میشه و دیگه مذهب فردی نیست  .منظورم این نیست نتونید با کسانی که خلاف عقیده ی شمارو دارن زندگی کنید منظورم اینه یه زنجیره ای ناخوداگاه بین شما و همفکرانتون به وجود میاد و دیگه مذهب فقط برای شخص شما نمیشه .مگه نه؟پس این روابط یه قوانینی رو میطلبه پس بازم رفته رفته دستورات مذهب میاد تو زندگی .و موسیقی و هنر هم از همون تفکراته و دیگه نمیشه هنر برای هنر چون هنر برای اون واقعا بی معنیه ،عملا فرد درونیات خودشو به نمایش میزاره و هنرش کسانی رو جذب میکنه که همون درونیات رو دارن و لذت میبرن و درواقع میشه نشر افکار خودش نشر همون تفکر دینی مثلا دیگه عملا میشه هنر برای دین .حالا هر دینی .

و اینکه در خصوص حرف رهبری احتمالا منظور ایشون از موسیقی یا هنری هست که برخلاف اون تفکرات ی باشه که دانشجو داره براش درس میخونه و اینجوری حواسش پرت بشه .در واقع منظور ایشون احتمالا اینه فضای درس و بحث حفظ بشه و وارد حاشیه نشه نکه کلا دانشجوها بی هنر و بی موسیقی سر کنن .

فقط خدا 
الان تو دنیای کنونی واقعا فکر میکنیذ مذهب برای تنها زندگی فردی هست ؟اصلا امکانش هست این ؟شاید راهبه ...

من مذهب رو رفتار فردی میدونم که بشدت در رفتار جمعی تاثیر میذاره

معتقدم اسلام در ایران در حال حاضر بشدت از کسانی ضربه خورده که میخوان جنبه اجتماعی دین رو به زور توی حلق مردم بکنن

دین اگر خوبه باید برای آدم آرامش بیاره 

ولی الان حتی توی همین سایت دین شده عامل جدایی و نفاق 

اینو دوست ندارم

به هر حال آدم صاحب نظری هم نیستم 

همون جنبه فردی دین رو حفظ کنم و زندگی ام رو حلال نگه دارم شاهکار کرده ام

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

@eleno     @96baano     @مامان_بانو4     @avin76   &nbs ...

دستت درد نکنه گلم😘

خدایانعمت سلامتی مبداءهمه نیازهاست وعاقبت بخیرے مقصدهمه نیازهاتورابه مهربانیت این دورا به تمامی دوستانم عطا فرماآمین😊
واااااای شما روانشناس هستید؟! 

روانشناسی خوندم

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.