2777
2789

۳ تا کمه ، باید حداقل ۴ تا میداشتی

دوتا زیر زبون ، دوتا داخل واژن

تازه اگ جواب نداد ۱۲ ساعت بعد دوباره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳ تا کمه ، باید حداقل ۴ تا میداشتی دوتا زیر زبون ، دوتا داخل واژن تازه اگ جواب نداد ۱۲ ساعت بعد دو ...

فداتشم اقاهه گف قرصه شی افه هر یکساعت یدونه استفاده کن

گلم چجوری حساب کنم ک چن وقتشه؟

اگ از روزی ک رابطه داشتی یادته  حساب کنی دقیق تره

اگر هم نه ازاخرین پریودیت 

سنوهم بری دقیق بهت میگ

من 5هفتم تموم بود با 6تاش جنین کامل سقط شد ولی اشتباهی ک کردم این بود ک باید خییلی طناب میزدم ولی فکر کردم دیگ کامل دفع شد سه سانا بقایا برام مونده

اینو دیگ نمیدونم کجای دلم بذارم

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
اگ از روزی ک رابطه داشتی یادته  حساب کنی دقیق تره اگر هم نه ازاخرین پریودیت  سنوهم بری د ...

گلم وقتی باردارباشی ازمایش خون بدی اگه جنین زیر یه ماهش باشه جواب مثبت میشه منظورم اینکه کسی ک باردارباشه چن وقتش باشه جواب ازمایشش مثبت میشه؟

گلم وقتی باردارباشی ازمایش خون بدی اگه جنین زیر یه ماهش باشه جواب مثبت میشه منظورم اینکه کسی ک باردا ...

14روز حامله باشی هم ارمایش مثبت نشون میده

سنو ست حاملگی رودقیق مشخص میکنه

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
فداتشم اقاهه گف قرصه شی افه هر یکساعت یدونه استفاده کن

اگه خونریزی کردی برو بیمارستان زیر نظر باش ، بگو سقط کردم میترسم بقایا مونده باشه! اصلنم نگو قرص مصرف کردی....

بعدش سونو کنن بقایا نمونده باشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️