2777
2789

سلام.واقعا بی بی چک‌ مثبت روحیه مو عوض میکنه.

😍😍😙😙

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوس دارم😀

من کلا نی نی دوست

هر کی نی نی داره آخر خوشبختیه بره حالشو ببره

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

خودم امروز ۴ روز میشه تاخیر دارم.علایمیم ندارم ک دلم خوش باشه 😔 از ترس اینکه منفی بشه اصلا بی بی چکم نخریدم.

۹ ساله در انتظار بی بی چک مثبتم 😢 برام دعا کنید باردار باشم.دعای دسته جمعی بی شک مستجاب میشه.مرسی دوستانم.😔

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
نه عزیزم چندساله منتظرم, میکروو...  الانم این ماه کلاپریودنشدم دارم دارومیخورم بیاد

انشاالله پایان انتظار نزدیکه 😙 باهم مادر شدنو تجربه کنیم 😍

داروی خاصی مصرف میکنید ببخشید قصدم فضولی نیست خودم ۲ ماهه اقدامم یکم نگرانم بخاطر پریود نامنظمم بخاط ...

اره عزیزم زیر نظر دکترم.ولی ۳ ماه میشه بخاطر کرونا دکتر نرفتم،دارو مصرف نکردم.تنبلی تخمدان شدید دارم.مثل من بیخیالی نکن.سریعتر برو دکتر.من سالهای اول زیاد بفکر نبودم.ولی بعد پشیمون شدم.من پریودم با دوفاستون منظمه.تو این ۳ ماه ک دکتر نرفتم،دوفاستونمو ادامه دادم.قبلا لتر😭وزول،کلومیفن،امپول اچ سی،ام جی،چند تا قرص دیگ ک الان حضور ذهن ندارم،مصرف میکردم.

خودم امروز ۴ روز میشه تاخیر دارم.علایمیم ندارم ک دلم خوش باشه 😔 از ترس اینکه منفی بشه اصلا بی بی چک ...

ان شالله امشب حتما برات دعا میکنم والا من 4 ساله بچه میخوام دارم روانی میشم دیگه خدا کمکمون کنه ای وی اف کردین؟،

ما آبادانیا   
اره عزیزم زیر نظر دکترم.ولی ۳ ماه میشه بخاطر کرونا دکتر نرفتم،دارو مصرف نکردم.تنبلی تخمدان شدید دارم ...

من ۶ سال ازدواج کردم اوایل که کم تجربه بودم بدونه جلو گیری هم باردار نشدم الانم دوماهه هر یه روز در میون به گفته متخصصا عمل میکنم اما کلا یا پریود نمیشم یا چند ماه یه بار فک کنم باید زودتر میرفتم دکتر بچه بودم🤦‍♀️

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍