دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اره عزیزم زیر نظر دکترم.ولی ۳ ماه میشه بخاطر کرونا دکتر نرفتم،دارو مصرف نکردم.تنبلی تخمدان شدید دارم.مثل من بیخیالی نکن.سریعتر برو دکتر.من سالهای اول زیاد بفکر نبودم.ولی بعد پشیمون شدم.من پریودم با دوفاستون منظمه.تو این ۳ ماه ک دکتر نرفتم،دوفاستونمو ادامه دادم.قبلا لتر😭وزول،کلومیفن،امپول اچ سی،ام جی،چند تا قرص دیگ ک الان حضور ذهن ندارم،مصرف میکردم.
چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
اره عزیزم زیر نظر دکترم.ولی ۳ ماه میشه بخاطر کرونا دکتر نرفتم،دارو مصرف نکردم.تنبلی تخمدان شدید دارم ...
من ۶ سال ازدواج کردم اوایل که کم تجربه بودم بدونه جلو گیری هم باردار نشدم الانم دوماهه هر یه روز در میون به گفته متخصصا عمل میکنم اما کلا یا پریود نمیشم یا چند ماه یه بار فک کنم باید زودتر میرفتم دکتر بچه بودم🤦♀️