2777
2789
خیلی دلگیرم بنطرم اینجا لابد با یکی درددل میکنی آروممیشی  هیچکی رو ندارم باهاش بحرفم

ببین گلم اینجا اکثرا ازت بزرگترن به خاطر همین میگم جای مناسبی برات نیست. بهتره با دوستات خواهرت مادرت یا کسی که مورد اطمینانه دردودل کنی اینجا چون سنت کمه برخورد خوبی باهات نمیشه و جبهه میگیرن درمقابل صحبتات که تو کوچیکی زوده حالا، من هم سن تو بودم اینجوری نبودم خلاصه از این حرفا میشنوی معمولا اینجا... 

بعدشم شما الان تو سن رشدی یه دختر خوب الان باید خواب باشه عزیزم زیادم تو گوشی نباش به خدا مثل من پشیمون میشی وقت آدمو میگیره مخصوصا تو که سنت عالیه برای پیشرفت کردن 

عزیزمممم . اشکال نداره اینجا کلا همینن . منم تازه عضو شده بودم ( این دومین کاربریمه ، اونموقع ۱۲ س ...

ممنونم گلم 

من خیلی وقته خواننده ی خاموشم 

دیگه دل به دریا زدم اومدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا زیاده دخترای هم سن من  شاید ن تاریخ زدم همه حساس شدید

آره زیادن و اکثرا هم تربیت درست و حسابی ندارن ولی نمیدونم چرا حس کردم تو دختر خوب و ساده ای هستی واسه همین این حرفو زدم به هرحال هرجور خودت صلاح میدونی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
ببین گلم اینجا اکثرا ازت بزرگترن به خاطر همین میگم جای مناسبی برات نیست. بهتره با دوستات خواهرت مادر ...

ن مادر دارم ن خواهر ن دوستی 

الانم از غصه بیدارم 

دیگه زد به سرم عضوشم

آره زیادن و اکثرا هم تربیت درست و حسابی ندارن ولی نمیدونم چرا حس کردم تو دختر خوب و ساده ای هستی واس ...

عزیزم چرا همچین حرفی میزنی ؟ یعنی هر دختر نوجوانی که تو نی نی سایته تربیتش بده ؟ واقعا نمی فهممتون 🙂🤔 

من همینم که هستم اگه میخوای مث بقیه باشم بقیه هستن 😏
شاید سنم کم باشه ولی اندازه همه دنیا غم کشیدم 

باور کن اینجا جای سن تو نیس گلم

غم و غصه تو زندگی همه هست هرکس به یه شکل

خداکنه بتونیم تو این مشکلا خداروتو قلبمون نگه داریم و همیشه به خودش توکل کنیم 

اونوقته که ما تو هرحالتی برنده ایم

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》