2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان سنی نیس بخوای تو مجازی بگردی

مجازی پر گرگه الان سنی هستی هنوز درک شناخت خوب و بدو نداری

اگر بفکر آیندتی و میخوای حسرت نخوری مجازیو بیخیال شو بچسب ب درسات

هرچند کمش بازم خوب نیس 

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
نه عزیزم ولی این سایت مناسب سن شما نیست خوشگل خانوم اینجا مناسب خانومای متاهل و باردار و مادرهاست فک ...

خیلی دلگیرم بنطرم اینجا لابد با یکی درددل میکنی آروممیشی 

هیچکی رو ندارم باهاش بحرفم

عزیزم به عنوان یه خواهر بزرگتر بهت میگم این سایت مناسب سن تو نیست....بعضی وقتا تاپیکایی زده میشه که ذهنتو درگیر میکنه و روت تاثیر میذاره   ولی کاربریتو نگه دار هرموقع سوال خاصی داشتی اینجا عنوان کن خیلی کمک خوبیه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
خوشبختم  اولین برخورد خیلی باهام سرد بودن😔😔😔

عزیزمممم .

اشکال نداره اینجا کلا همینن .

منم تازه عضو شده بودم ( این دومین کاربریمه ، اونموقع ۱۲ سالم بود 🙂 ) همه نصیحت کنان که چرا اینجا اومدی و ... ولی من الان خیلی از اینجا اومدنم راضی ام . کلی دوست خوب تو سایت دارم و مطالب این سایت آدم رو خیلیی به روز می کنه . 

مادر و پدرمم در جریان نیستن . 

چون منم زیاده روی نمی کنم . به اندازه تو گوشی میام و همینطور نی نی سایت . تایمم تنظیمه و درسمم خداروشکر خیلی خوبه . 

امیدوارم که شما هم راضی باشی ⁦و اینجا اومدن برات خوب باشه❤️⁩😍 

فقط اینجا آدمو معتاد می کنه 😂 الان اومدی دیگه محاله بتونی بری :)

من همینم که هستم اگه میخوای مث بقیه باشم بقیه هستن 😏