2777
2789
مرحبا به شما.خانم قوی مثل شما کم پیدا میشه عزیزم

مرسي جانا🥰ولي ديگه هيچ وقت به دومي فكر نميكنم چون همه رو تو اون روزا شناختم و به نظرم بدترين ظلم به خودمو زندگيمه دوباره باردار شدن🙂

واااااا!!! فک میکنی لازم بود بگی؟؟؟ اما ممنون 🙏

بله عزیزم چون هورمون جنسی رو شدیدا فعال میکنه و بچه ها رو کنکجاو ب رابطه جنسی میکنه در این حد قوی هست

واسه همین میگم مجردا یا نامزدیا نخورن بچه دار میشن یهو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تا من بچها رو میخوابونم اون خوابش میبره میگه خستم.

نمیشه با کمک هم کارای بچه هارو بکنین تا فرصت بیشتری رو کنارهم باشین؟

بیماری لاعلاج فقط دهن مردم.که نه بسته میشه،نه درمان😎😎
کیلوعی ۱ ملیون و نیمه ولی شما بری بگی مال ۳۰ یا ۵۰ تومن میخام واسه یه مدت دارین بابا هردفه نصف قاشق ...

😑😐😑😐😐😐😐خیلیه که.تو چقد گرفتی؟

همیشه تو تاپیکای باحال نیستم😭😭😭تاپیک باحال دیدین تگ کنین منو  
بله عزیزم چون هورمون جنسی رو شدیدا فعال میکنه و بچه ها رو کنکجاو ب رابطه جنسی میکنه در این حد قوی هس ...

عزیزم گرد نخل همونیه که مثل آرد و رنگش به شیری میزنه؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

من بعد بچه اولم خیلی داغون شدم،تا چن ماه هیچچچچ حسی نداشتم،بعد کم کم بهتر شد،پسرمو که از شیر گرفتم کامل برگشتیم به روال سابق،ولی بعد بچه دومم اصلا اینجوری نشدم،اما خب مشکلات زندگی شردمون کرده

البته من خودم گرمم و شوهرم از رابطه کاملن راضیه و لذت کاملو میبره

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه
نمیدونم ولی توجه زیادی بهم نمیکنه همش با بچه اس اون بیشتر مهمه براش اخلاقشم که نگم هیچ وقت مثل سابق ...

شوهره منم ،الان کلا منو فراموش کرده چسبیده به بچه ها 

کلا همه چی رو فدای بچه ها کرده ،هم خودشو هم جونشو هم منو 😔😔😔😔😔😔😔😔 به خاطر بچه ها توی سخت ترین شغل داره کار میکنه ولی دوتامون بودیم بیکار بود هیچی برام نمیخرید😢😢😢😢😢

مرسي جانا🥰ولي ديگه هيچ وقت به دومي فكر نميكنم چون همه رو تو اون روزا شناختم و به نظرم بدترين ظلم به ...

همین یدونه آوردی خوبه😍😍 هرکسی یه جور توزندگیش سختی میکشه مهم اینه الان اوضاعتون خوبه

😑😐😑😐😐😐😐خیلیه که.تو چقد گرفتی؟

دارم میگم ک واسه ۵۰ تومن بگیر یکی دوماه شایدم بیشتر داری

نصف قاشق چایی خوری بریز تو چایی بخور

هرشب نخوریا

مثلا چند شب ی بار بده خودتو شوهرت

شوهره منم ،الان کلا منو فراموش کرده چسبیده به بچه ها  کلا همه چی رو فدای بچه ها کرده ،هم خودشو ...

خوبه که شغل داره، خوبتر لینکه احساس مسئولیت می‌کنه....

دارم میگم ک واسه ۵۰ تومن بگیر یکی دوماه شایدم بیشتر داری نصف قاشق چایی خوری بریز تو چایی بخور هرشب ...

شوهرم😑😑😐😑😐😑😐عمرا

اصلا نمیخوام بفهمه اگه بخرم😂

همیشه تو تاپیکای باحال نیستم😭😭😭تاپیک باحال دیدین تگ کنین منو  

اصن کلا حرفای همدیگرو درک نمیکنیم نمیفهمیم.میخوام فردا بش بگم اگه میخواد بره با هرکی ک دوس داره.بخدا خسته شدم دیگه.منم در روز خسته میشم با دوتا بچه بجای اینکه خستگیمو دراره میاد بیشتر دقم میده مگه من ادم نیستم.مگه اونا فقط بچهای من تنهان.بره باهرکی ک بهش خوش میگذره.

خدایا شکرت❤️