2777
2789
من دیدم کسایی رو که بچه دار نشدن بعدازپنج سال پشیمون شدم چون زندگیشون یکنواخت شده

اخه اوناییم که بچه آورذن همش ب قهر و دعوا شدن ک

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جور شدن با هر تغییری سخته واسه همین اولش بد شد اما بعدا .. بچه به رابطه مون عمق داد واسه همدیگه ...

عالیه👌⁦☺️⁩⁦☺️⁩

بیماری لاعلاج فقط دهن مردم.که نه بسته میشه،نه درمان😎😎
ینی اونا ک بچه ندارن از نظر شمام بهترن با هم؟ 

خوب وقتی دغدغه کمتر باشه همه چی بهتره 

ولی شوهر من خیییلی بچه دوس داره وبچه میخواد

ولی خودشم چن روز پیش میگفت بیا سیر بغلت کنم بچه بیاد نمیزاره راحت باشیم😂

همیشه تو تاپیکای باحال نیستم😭😭😭تاپیک باحال دیدین تگ کنین منو  
ینی اونا ک بچه ندارن از نظر شمام بهترن با هم؟ 

اوایلش طبیعی چون عشق تقسیم میشه بین دو نفر دیگه مثل قبل نیست ولی بچه ک بزرگ تر بشه دوباره مث اولش میشه منو شوهرم بعد بچه سرد شدیم ولی بعد ک دخترم بزرگتر شد دوباره مثل اولش شد ..چون زیاد ب بچه توجه میکنیم وقت نمیشه دیگه مث قدیم دل و قلوه بدیم😁

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
عالیه👌⁦☺️⁩⁦☺️⁩

😊🤗

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
اخه اوناییم که بچه آورذن همش ب قهر و دعوا شدن ک

بنظرم رابطه هایی که مشکل داره وقتی بچه دارمیشن مشکلاتشون شدیدتر میشه ولی رابطه زن و شوهری که خوب باشه،وقتی بچه دارمیشن خیلی عمیق‌تر میشه.

بیماری لاعلاج فقط دهن مردم.که نه بسته میشه،نه درمان😎😎

خوب اوایل خستگی بود بی خوابی بی تجربگی یکم زندگیمون تغییر کرد اما به مرور زمان بهتر شد ، اتفاقا امروز داشتم با شوهرم در موردش صحبت می کردم به این نتیجه رسیدیم که بلد نبودیم خیلی چیزا رو 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
بچه ها گرد درخت نخل گرمااااش اونقدر بالاس ک پسرای مجرد نباید بخورن😐وگرنه با دیوارم تحریک میشن برین ...

واسه خانومام تحریک کننده ست؟؟؟

یا مختص آقایونه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
خوب وقتی دغدغه کمتر باشه همه چی بهتره  ولی شوهر من خیییلی بچه دوس داره وبچه میخواد ولی خودشم ...

من بعضیا رو دیدم عاشق هم بودن ولی بعد بچه از چشم هم افتادن. نمیدونم چکار کنم. 

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁

اولاش داغون بود شوهرم خيانت هم كرد دوبارالان بعد چهارسال بهتر شده من دست تنها بودم همه كارا رو خودم بود كلا همه اذيتم كردن شوهرمم اين وسطا استفاده اشو بردو خيانتشو توجيح كرد من دنبالشو نگرفتم خودش ادم شد