من دیدم کسایی رو که بچه دار نشدن بعدازپنج سال پشیمون شدم چون زندگیشون یکنواخت شده
اخه اوناییم که بچه آورذن همش ب قهر و دعوا شدن ک
روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
اوایلش طبیعی چون عشق تقسیم میشه بین دو نفر دیگه مثل قبل نیست ولی بچه ک بزرگ تر بشه دوباره مث اولش میشه منو شوهرم بعد بچه سرد شدیم ولی بعد ک دخترم بزرگتر شد دوباره مثل اولش شد ..چون زیاد ب بچه توجه میکنیم وقت نمیشه دیگه مث قدیم دل و قلوه بدیم😁
بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
خوب اوایل خستگی بود بی خوابی بی تجربگی یکم زندگیمون تغییر کرد اما به مرور زمان بهتر شد ، اتفاقا امروز داشتم با شوهرم در موردش صحبت می کردم به این نتیجه رسیدیم که بلد نبودیم خیلی چیزا رو
طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
خوب وقتی دغدغه کمتر باشه همه چی بهتره ولی شوهر من خیییلی بچه دوس داره وبچه میخواد ولی خودشم ...
من بعضیا رو دیدم عاشق هم بودن ولی بعد بچه از چشم هم افتادن. نمیدونم چکار کنم.
روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
اولاش داغون بود شوهرم خيانت هم كرد دوبارالان بعد چهارسال بهتر شده من دست تنها بودم همه كارا رو خودم بود كلا همه اذيتم كردن شوهرمم اين وسطا استفاده اشو بردو خيانتشو توجيح كرد من دنبالشو نگرفتم خودش ادم شد