2777
2789
شوهرم حوصله بچه نداره همین دو تا رو دوسداره میگه نه خودمم از زایمان سوم میترسم و به رژیم غذایی اعتق ...

درسته 

حتما باید پدر مادر از لحاظ جسمی و روحی امادگی بچه رو داشته باشن خدا برات حفظ کنه .

منم دومی رو بیارم دیگه نمیارم منم اهل رژیم نیستم چون پلی کیستیک هستم میخوام دوماه دیگه برم برای ای یو ای اونجا بگم تعیین جنسیت هم کنه 

در اخر هم هرچی خدا بخواد.

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرمایید عزیزم

عزیزم می خواستم سن خودتون و گل دختراتون رو بدونم. راستش منم دو تا دختر دارم و شوهرم هم تک پسر هستش چند روز پیش وقتی در مورد بچه پسر حرف می‌زد یه جوری بود که احساس کردم ته دلش دوست داره یه پسر هم داشته باشه برا همین می خوام بدونم فاصله سنی بچه هاتون چقدره؟ و اینکه 39سال سن مناسبی برا آوردن بچه سوم هست یا نه؟ 

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد. 
شبانه روز شکر خدا کن که یک‌نعمت دیگه به زندگیت اضافه شده ، منم برای دومی رژیم دختر گرفتم و تحت نظر پ ...

منم اصلا اعتقاد ندارم برای همین برای دومی نرفتم و گفتم هرچی خودش صلاح بدونه بهم بده.الانم نه ماهشه انقدشیرینه که روزی صدبار شکرش میکنم...بنا به دوتا بچه باشه ازنظر روانشناسی میگن همجنس بهتره برای خودشون.

منم اصلا اعتقاد ندارم برای همین برای دومی نرفتم و گفتم هرچی خودش صلاح بدونه بهم بده.الانم نه ماهشه ا ...

خدا حفظشون کنه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
عزیزم می خواستم سن خودتون و گل دختراتون رو بدونم. راستش منم دو تا دختر دارم و شوهرم هم تک پسر هستش چ ...

من خودم متولد 67 هستم یعنی سی و دوسالمه دختر اولم ده سالشه دختر دوم هم 6 سالشه .به نظر من 39 سالگی دیر نیست البته با شرایط جسمانی عادی و طبیعی بدون کمبود ویتامین یا هرچیز دیگه من دوتا زنداییهام بالای 40 سال باردار شدن.انشاءالله اقدام کنی و خواسته ی دلت با خواست خدا یکی باشه 

من خودم متولد 67 هستم یعنی سی و دوسالمه دختر اولم ده سالشه دختر دوم هم 6 سالشه .به نظر من 39 سالگی د ...

از راهنماییت ممنون عزیزم

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد.