2777
2789
عنوان

ایرادگرفتن مادرشوهرم ازاش

263 بازدید | 17 پست

چندروزپیش آش رشته درست کردم دادم به شوهرم بردبرای مادرشوهرم بعددوروزبعدش زنگ زدشوهرم میگه گوشی روبده به ناهید میگه این چه آشی بودکه سبزی نداره چراپیازداغ زیادریختی برای ماخوب نیست بعدمن گفتم اگه خوب نیست بریزیددوربعدمیگه ناراحت شدی گفتم نه ولی بغضم گرفته بودبدجورخیلی دلم شکست

بی ادب بوده و نامهربون

اما خداااییییش چ آشیه که سبزی نداره؟؟؟ 🤔

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااا.

از چیزی که بقیه میدن اونم عروس ، نباید ایراد گرفت .

اشکال نداره عزیزم .به دل نگیر .بالاخره سطح فرهنگی و علایق فرق میکنه

کاربر قدیمی ام ( دختر شیک)ممنون از توجه شما دوست عزیز 

چه پر توقع تو این کرونا کی آخه سبزی تازه می خره ؟

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
درصورتی که خیلی خوب بودبعدکه قطع کردم کلی گریه کردم دخترم می‌گفت آش که خیلی خوشمزه بودچرامامان بزرگ ...

ناراحت نباش قربونت برم مادر شوهر من هنوز عروسی نکرده به من رحم نمی کنه چند روز پیش دعوتم کرد رفتم خونشون برام فلافل درست کرده بود با اون همه پولی که دارن بخدا مامان من بهترین ها رو براشون درست میکنه و سفارش میده و میخره اونا با فلافل از عروسشون پذیرایی میکنن به بهانه مریضی مامان من از اون مریض تره اگه اینجوریه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
چراسبزی داشت می‌گفت سبزیش کمه من پرسبزی دوست دارم

عزیزم یک بار من افطار خونواده شوهرم و دعوت کردم فرنی دیکی از غذاهام بود  چند شب بعدش خونه برادرشوهرم افظاری دعوت بودیم جاریم هم فرنی درست کرده بود .مادرشوهرم جلوی ۳۰ نفر به من گفت من از فرنی که درست کردی خوشم نیومد .این فرنی خوشمزه تره .خداییش تو جمعیت موندم چی بگم . دخترم اونشب خیلی ناراحت شد خوب منم ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم