2789
عنوان

دیگه کم آوردم🙇🏻‍♀️

175 بازدید | 18 پست
این روزادلم خیلی گرفته از زمان از زمین واز تو خدا،میگن خدا بنده های خوبشو ویا اونایی که دوستشون داره رو امتحان میکنه .خدای من بین منو تو چیزی که پنهون نیست خودت میدونی که بنده خوبت نیستمو .ظرفیت امتحانی که داری میکنیو هم ندارم .با امتحانت داری داغونم میکنی ،گفتن شبای احیا هر چی بخای خدا میده با تموم وجودم ازت خاستم ولی ندادی اینهمه نذر کردم التماس کردم ولی انگار فعلا نمیخای دست به کار شی.اخه خدای من الهی قربون خداییت شم دلت واسه من نمیسوزه، واسه شوهریم بسوزه، دیگه اونهم کم اورده .وقتی اه میکشه ،دلم پر پر میشه واسش، جیگرم اتیش میگیره مردی که یه روزی ادعا میکرد گریه ننگ مرده این روزا اشک چشمش خشک نمیشه و بهمه میگه حساسیت فصلیه.... اما منو خودش و خودت میدونیم که چی میخاد😢،تو رو قسمت میدم به دل هزار تیکه و پر پر شده رباب ی نگاهی هم به ما کن ما که کسیو نداریم واسمون دعا کنه ،امیدمون از همه جا بریده تو دیگه از خودت نا امیدمون نکن .خدایااااااااا ازت خااااااااهش میکنم دیگه نای گریه هم ندارم نمیدونم چه جوری التماست کنم. یعنی این همه بی لیاقتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا خودش به دلت نگاه بندازه و به برادرمو زن داداش منم یه بچه بده واقعا کم از تو منم واسشون زجر نمیکشم خیلی دلگیرم😢😢😢😢

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما چند ساله منتظرین؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
تقریبا ۵سال

برادرم و زنش 12ساله😢

تقریبا ۵سال

ولی شما زود خبر بارداریتو میاری....تورو بامام رضا دعا کن وقتی فهمیدی بچه داری برای برادرم و زنش

انشاالله ک ب زودی ب مراددلت برسی،ناامیدی ازسوی شیطانه امیدتونو ازدست ندید انشاالله ک فرجی بشه حتما حکمتی درکاره🙂🙂🙂

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
مشکلشون چیه ؟ انشاالله خدا رحمتشو شامل حالمون کنه 🙏🏼

انشاالله من برادرم مشکل داره باورت میشه من اصلا نمیپرسم مشکلشون چیه دلم هزار تا تیکه میشه اگه یه درصد فکر کنن طعنه میزنم این مغزشون خطور کنه خودمو تا اخر عمر نمیبخشم تو پروفایلم عکس بچه مو نمیذارم که غشه نخورن یه وقت

ولی شما زود خبر بارداریتو میاری....تورو بامام رضا دعا کن وقتی فهمیدی بچه داری برای برادرم و زنش

خدا از زبونت بشنوه ... خیلی نذر کردم ... اگه قبول  بشه حتما دعا میکنم 😢🙏🏼😢ان شاالله اونام هر چه زودتر باردار شن 

زودتر از من 😢

خدا از زبونت بشنوه ... خیلی نذر کردم ... اگه قبول  بشه حتما دعا میکنم 😢🙏🏼😢ان شاال ...

شما اونا نداره خدا خودش به دلتون نظر بندازه  نمیدونم چرا دلم خواست برات قران باز کنم ...وایسا یکم ببینم 

انشاالله من برادرم مشکل داره باورت میشه من اصلا نمیپرسم مشکلشون چیه دلم هزار تا تیکه میشه اگه یه درص ...

اره منم قبلا که  اصلا دوست نداشتم از کسایی ک بچه دار نمیشن یا .... سوالی کنم یا هر چی

از وقتی که رفتم اقدام و نشده دیگه به هیچ‌وجه با کسی در این مورد حرف نمیزنم چون میدونم چقد حرف زدن درموردش سنگینه حتا اگر طعنه نباشه کاملا درک‌میکنم