2777
2789
وزنت عالیه پایین نیستتت..خوش به حالت

لاغرم سر بارداری اولم ۵۴ بودم تا آخره بارداری۱۱ کیلو اضافه کردم پسرم وزنش۲۹۵۰ بود دوست ندارم دومی هم وزنش پایین باشه

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنت نسبت ب قدت فک کنم بدنباشه ها

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
لاغرم سر بارداری اولم ۵۴ بودم تا آخره بارداری۱۱ کیلو اضافه کردم پسرم وزنش۲۹۵۰ بود دوست ندارم دومی هم ...

ربطی نداره که من قدم ۱۶۹ ۶۵ وزنم قبل بارداری بعداخره بارداری رسیدم ب ۸۰ بچم سه کیلو صدبود ، الانم ۶۷ کیلو ام

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
تقویت کننده ها رو بخور وزن میگیری  مغز پسته و بادوم و.... ویتامین ها  شیر و لبنیات بادر ...

میخورم خیلی کم اشتهام کمه کلا تازه شاهکار کردم یکسال و ۳ ماهه پسرم و ازشیر گرفتم وزنم۴۸ بود الان شدم۵۳

ربطی نداره که من قدم ۱۶۹ ۶۵ وزنم قبل بارداری بعداخره بارداری رسیدم ب ۸۰ بچم سه کیلو صدبود ، الانم ۶۷ ...

کلا احساس میکنم بدنم ضعیفه

ربطی نداره که من قدم ۱۶۹ ۶۵ وزنم قبل بارداری بعداخره بارداری رسیدم ب ۸۰ بچم سه کیلو صدبود ، الانم ۶۷ ...

الان فقط اسیدفولیک میخورم ، میشه فیفول بخورم؟

آخه زیر۵۴ واسه بارداری خوب نیس 

نسبت ب قدت چی؟

میخورم خیلی کم اشتهام کمه کلا تازه شاهکار کردم یکسال و ۳ ماهه پسرم و ازشیر گرفتم وزنم۴۸ بود الان شدم ...

وعده های غذایی تو بجای سه وعده پنج وعده کن نه اینکه پرخوری کنی چربی بدنتو بگیره اشتها اورهای طبیعی بخور که هم ویتامین داشته باشند هم تبدیل به چربی نشن مثل آب خیار 

مادرم ضربان قلب من است.
الان فقط اسیدفولیک میخورم ، میشه فیفول بخورم؟

واسچی فولیک اسید میخوری؟ فیفول اهنه دیگ اره بخور 

برای اشتها داشتن به غذا یامیل گرفتن اگر توهر وعده غذایی بتونی یک قاشق اضافه تر از اندازه ی غذای فعلیت بخوری میتونی وزن مورد نظرتون تو یک دوره بدست بیاری من برای همسرم که دوست داشت وزن بگیره برنامه غذای از یه متخصص تغذیه گرفتم الان خوب شده 

مادرم ضربان قلب من است.