#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
لاغرم سر بارداری اولم ۵۴ بودم تا آخره بارداری۱۱ کیلو اضافه کردم پسرم وزنش۲۹۵۰ بود دوست ندارم دومی هم ...
ربطی نداره که من قدم ۱۶۹ ۶۵ وزنم قبل بارداری بعداخره بارداری رسیدم ب ۸۰ بچم سه کیلو صدبود ، الانم ۶۷ کیلو ام
#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
میخورم خیلی کم اشتهام کمه کلا تازه شاهکار کردم یکسال و ۳ ماهه پسرم و ازشیر گرفتم وزنم۴۸ بود الان شدم ...
وعده های غذایی تو بجای سه وعده پنج وعده کن نه اینکه پرخوری کنی چربی بدنتو بگیره اشتها اورهای طبیعی بخور که هم ویتامین داشته باشند هم تبدیل به چربی نشن مثل آب خیار
برای اشتها داشتن به غذا یامیل گرفتن اگر توهر وعده غذایی بتونی یک قاشق اضافه تر از اندازه ی غذای فعلیت بخوری میتونی وزن مورد نظرتون تو یک دوره بدست بیاری من برای همسرم که دوست داشت وزن بگیره برنامه غذای از یه متخصص تغذیه گرفتم الان خوب شده