2777
2789
عنوان

گیر بدم به همسرم

365 بازدید | 30 پست

همسرم خیلی دوسم داره و کل محایتاج زندگی فراهم میکنه هرچی بخوام نه نمیگه.....

اما بعضی وقتها شاید ماهی یکبار با دوستاش که دوسه نفرن دور همی میره و یکی دو پیک نوشیدنی میخوره 

چون تو زندگی مجردیش هیچ جا نرفته و زود هم ازدواج کرده خوش گذرانی نکرده 

الان میره اما شب بر میگرده 

بنظرتون چکارش کنم 

برادر که نباشد....نفس کشیدن بزرگترین درد است.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلاق بگیر

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

خوب بخوره،دو سه پیک چه ایرادی داره،زندگی به اندازه کافی بد و سخت هست،اینجور تخلیه روانی به اندازه اگر باشه لازمه

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

بستگی داره دوستاش چجور آدمی باشن 

دوستای همسرم پسرعموشه مخالفتی ندارم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من با نوشقدنی و اینا کار ندارم ولی بنظرمن هرادمی نیاز ب تفریح مجری داره درماه چ زن چ مرد

من خودم اصلاااا ب همسرم گیر نمیدم و اونم راحت هروقت بخواد بره میره ولی واقعا زیادن کنترل شده میره

یکی ازدوستای شوهرم خانومش خیلی تومنگه دارتش و همش گیر میده اونم یواشکی همجا میره و ب خانومش یسر دروغ میگ

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍