2777
2789
عنوان

مامانا کسی به بچه ش شیر بُز داده؟

212 بازدید | 9 پست

سلام مامانای مهربون،

پسر من ۷ ماهشه از اولم شیرخشک خورده وزنشم خیلی پایینه،

غذا کمکی هم زود شروع کردم فایده نداشته،

بعضیا میگن بهش شیر بُز بده خیلی خوبه، کسی به بچه ش داده؟ ضرر نداره؟

من سراغ گشتم نبود بدم.البته چون ب پروتیین گاوی حساس بود

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

من اون‌موقع ک نه ماهم بودمامانم سرخواهرم باردارمیشه وبه جای شیرخشک شیربزبهم میدادن. ازهمه بچه های مامانم الان بدنم پرتره وقدبلندتر

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید بهتون گفته بودن تاثیر خوبی داره؟ الان سراغ گرفتین یا قبلا؟ چون الان میگن زیاد هست

قبلا بود نبود اونموقع....کم بود....من برا چاقی نبود....برا حساسیت بود....

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
من اون‌موقع ک نه ماهم بودمامانم سرخواهرم باردارمیشه وبه جای شیرخشک شیربزبهم میدادن. ازهمه بچه های ما ...

چه خوب عزیزم، پسر من خیلی ریزه هرکار میکنم فایده نداره یکی میگف شیر بُز بده رشد میکنه گفتم بازم سوال کنم ببینم کسی داده

چه خوب عزیزم، پسر من خیلی ریزه هرکار میکنم فایده نداره یکی میگف شیر بُز بده رشد میکنه گفتم بازم سوال ...

من کودکی هام ریزبودم. ولی ازیازده سالگی به بعدخیلی خوب رشدکردم. ولی اگ میخای بدیش ازجایی بگیرکه مطمئن باشی شیربزاصله. من مادربزرگم بزداشت

من کودکی هام ریزبودم. ولی ازیازده سالگی به بعدخیلی خوب رشدکردم. ولی اگ میخای بدیش ازجایی بگیرکه مطمئ ...

من که هر روز منتظرم یهو رشد کنه😓

شوهرم یه پیرمردی رو میشناسه که گفته تو روستا بُز داره شیر میاره ولی میگن هنوز خوب چرب نشدن یه مدت دیگه چربتر میشن!

ببخشید یه سوال بپرسم اگه اطلاعی داشتین بهم بگین😊

من گوشت گوسفند گذاشتم توشیشه و بخار پز کردم عصاره ش رو دادم بچه م بعد دیدم دور دهنش جوش های قرمز ریز زده ربطی به این داره که گرمیش کرده باشه؟

من که هر روز منتظرم یهو رشد کنه😓 شوهرم یه پیرمردی رو میشناسه که گفته تو روستا بُز داره شیر میاره و ...

شایدحساسیت پیداکرد. خب چراخودگوشت روکباب نکردین بهش بدین؟ براقدبلندشدن بچه میگن گیلاس خیلی خوبه