2777
2789

بد نیست

میسازیم باهاش😜

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدی هاش چیه؟

به نسبت بقیه برندها

کیفیتش پایین تره خب

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
عکس سلفی میگیره،؟ فکر کنم مدلش خیلی پایین

اره بابا

خب مدل بالا بخر

چرا سامسونگ نمیخری  مثلا a20 یا a10 هرکدوم به بودجتون میخوره

اینا گرون آن 

امروز قیمت ها رو نگاه کردم

ارزون ترین  همینy5بود 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چرا سامسونگ نمیخری  مثلا a20 یا a10 هرکدوم به بودجتون میخوره

عزیزم از بین این دوتا کدوم بهترن؟ آخه تفاوت قیمت چندانی ندارن...شیائومی چطوره؟ بعضیا میگن امتحان پس نداده! من و برادرم میخایم گوشی بگیریم میگم دوتامون یه مدل بگیریم یا یکی سامسونگ یکی شیائومی؟

استارتر عزیز ببخشید تو تاپیکت سوال پرسیدم دیدم درمورد گوشیه از فرصت سواستفاده کردم!

.Sit with winners, the conversation is different
پول ندارم 😁😁

اخی ....😁