2777
2789
عنوان

رمان خوان ها بیان

102 بازدید | 11 پست

یه رمان بود ،مربوط به اوایل جنگ ،...دختره همراه برادر و مادرش زندگی می‌کنه ،مادرش ارایشگره...دختره با پسره از محلشون ازدواج می‌کنه ،بعد از مدتی به خاطر اعتیادش طلاق میگیره.‌‌..بعد با یه آقا پولدار با طرز تفکر اروپایی ازدواج می‌کنه ،اون آقا میمیره و کلی ثروت از شوهرش بهش ارث میرسه...یه روز همراه دوستش از ایست بازرسی رد میشن یه آقایی که مومن بوده ،که بهش سید میگفتن بهش گیر میده ،اخرش با همین سیده ازدواج می‌کنه ،بعد شوهرش می‌ره جنگ ،اسیر میشه وقتی برمیگرده میبینه که دختره بچه به دنیا اورده؟..........‌کسی اسم رمان و میدونه  

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم مهرمن باشه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
بچه های دهه هشتاد و هفتاد فکر نکنم این رمان و بشناسن

من خودم دهه هفتادم خوندمش

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
مرسی عزیزم ،خودش بود    ...چند روزه دنبالش بودم....اوایل دهه هفتادی؟

خواهش میکنم.۷۴

موفق باشی    

قربانت