2821
2789
عنوان

مرد خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 54 پست
اوووووههه خیلی وقته منقرض شده نسلش😉😉😂😂

به قول مادربزرگم مرد خوب زیر گله😂😖

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی بحث شوهره بهتره راجب درس چیزی نگیم😂

😒منم همینجوری فکر میکردم تا ازدواج کردمو با معدل الف دوبار مشروط شدم در شرف اخراج قرار گرفتم🙄

فهمیدم زندگی همه چیش درهمه😐

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
😒منم همینجوری فکر میکردم تا ازدواج کردمو با معدل الف دوبار مشروط شدم در شرف اخراج قرار گرفتم🙄 فهم ...

دروووود😜😜😜

دانشجوی پزشکی❤تولیدی لباس+لوازم ارایشی+زیورالات💝
بنظرتون ایده آل ترین شغل برای یه شوهر چیه؟😬😬😬

این خیلی کلیه،بستگی به تحصیلاتش داره،کلا شغلی خوبه که آبرومند باشه و درآمد خوبی داشته باشه،تو اوضاع الان فقط شغل داشته باشه مهم نیست چی باشه،دستش پیش کسی دراز نشه،کلا یک شغل ابرومند،شغل کاذب نباشه،

بهله بهله 😊 من که مستفیض شدم از راهنماییات🤗😘

قابلت رو نداشت عشقم🤗😄😄

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

بچه ها من همسرم سال اول دانشگاهشه و ۲۵ سالشه...

من حس میکنم خیلی عقبیم از زندگی،چون اون تاااا بخواد فارغ التحصیل شه باید خرجمونو خونواده هامون بدن....خیلی اوقات فکر کردن این موضوع ته دلمو خالی میکنه

بچه ها من همسرم سال اول دانشگاهشه و ۲۵ سالشه... من حس میکنم خیلی عقبیم از زندگی،چون اون تاااا بخواد ...

کسی هست مثل من باشه شرایطش؟🤕