2777
2789
عنوان

کارتون انگلیسی

3753 بازدید | 28 پست

برای کودکان زیر سه سال چه کارتونی پیشنهاد میدید؟ میخوام انگلیسی رو یاد بگیره. چن تا کارتون خودم براش دانلود کردم مناسب ۵ سال به بالاست. با این وجود شمارش رو یاد گرفته. الانم عروسکش از دستش افتاد، گفت oh no

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

Ohh yess😍😍

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

دوسالشه. فارسی رو هنوز نمیتونه خوب صحبت کنه. فقط کلمه ها رو تقلید میکنه. بنظر خودم الان بهترین سنه برای یادگیری زبان دوم. درواقع اول

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتون مناسب زیر سه سال چی پیشنهاد میدید؟ بجز بیبی انیشتین و برین بیبی.

ای جانم

نمیدونم گلم ی فلم با زیر نویس فارسی برای خودم بگو 

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))
کارتون سریالی بچه رئیس هیلدا 

نه اینا برای سه سال به بالا هست. چون تند حرف میزنن

شبکه جم کیدز انگلیش سینگ سینگاش عالیه برای بچه ها

ماهواره نداریم که

شبکه جم کیدز انگلیش سینگ سینگاش عالیه برای بچه ها

کسی رو دیدی یاد گرفته باشه ازش؟

بچه خودم

چن سالشه؟ چیا بلده؟ روزی چن مدت تماشا میکنه؟ از چه سنی شروع کرد؟ ممنون میشم جواب بدی. ایا فارسی رو مسلطه؟