2777
2789
عنوان

Medical student

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 38 پست
سلام عزیزم تو سایت مشاوره ممنوعه برای این که بتونین مشاوره بدین باید مدارک و رزومه رو بفرستین دفتر س ...

سلام...بله من چون تازه عضو سایت شدم خیلی از قوانین اگاه نیستم،صرفا جهت گپ و گفتوگو تاپیک زدم.

دانشجوی پزشکی❤تولیدی لباس+لوازم ارایشی+زیورالات💝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اینجا پزشک هایی هستند بدون هزینه مشاوره میدن

بابا مشاوره منظورم تحصیلی نبود صرفا جهت شوخی نوشتم هزینه و فلان😄بعدم من دانشگاه تیپ ۱ درس نمیخونم که بخوام مشاوره بدم.....

میخواستم بدونم به چه قیمتی حاضرین پزشکی بخونین؟

مثلا چقدر از عمرتون رو میذارین پای قبول شدنش یا اینکه حاضرین هزینه کنین براش

بفرمائید اگر بلد باشم جواب میدم منم دانشجو سال ۵ هستم 

میشه داروهای تقویتی بزرگترها رو به بچه ها هم دادمثلا قرص کلسیم برای خودم گرفتم امریکایی هست بعد دختر چهار سالمم بخوره یا کپسول فیفول رو بهش بدم میتونه قورت بده از این لحاظ مشکلی نداره

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
۳

یعنی هر سال روزی ده ساعت درس میخوندی؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ چند ساعت مطالعه میکردی؟ چن بار مطالب رو میخوندی؟ چقد فراموش میکردی مطالب؟؟ چقد تست میزدی ؟ناامید میشدی؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز