2777
2789
عنوان

Medical student

424 بازدید | 38 پست

سلااااام  

من نازگلم(البته اسمم مستعاره  )

یکم از خودم میخوام بگم براتون ❤

من دانشجوی پزشکی ام البته بعد از کش و قوس های فراوون

اگه کمکی خواستین بهم بگین خوشحال میشم باهاتون همکاری کنم🥰

مشاوره ام میدم اما با یه کوچولو هزینه🤩

خب نظرتونو برام بگین راجب پزشکی خوندن...

حاضرین به چه قیمتی دکتر شین یا اصطلاحا بهتون بگن خانوم دکتر😎

دانشجوی پزشکی❤تولیدی لباس+لوازم ارایشی+زیورالات💝

چقدر درس میخوندی زمان کنکور عزیزم؟

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏

خب ؟ 

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ندیده و نشناخته هزینه هم میخوای😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اهان راستی من تازه عضو نی نی سایت شدم🤐بچه ها فقط میخوام یکم باهم گپ بزنیم هدف دیگه ای ندارم😘

دانشجوی پزشکی❤تولیدی لباس+لوازم ارایشی+زیورالات💝

من کنکور ۱۴۰۰ هستم

دندون پزشکی هم میخوام😎

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏

خانوم دکتر اسم اون آزمایشی که بیماری خود ایمنی توی بدن رو نشون میده چیه؟؟؟

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
شوخی بود بابا🤣🤣🤣🤣

حالا یکم خودتو معرفی گن

دانشجوی کدوم دانشگاهی

ترم چندی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز