2777
2789
از چ نظر.میشه توضیح بدی

از لحاظ مالی مخصوصا دوره زمونه حالا باورکن چندروز پیش رفتم براش یه لباس خریدم انقدر گرون بود که سرم سوت کشید بقیه خرجاش به کنار خوراک و....منوشوهرم قبل بچه بیشتر برای هم بودیم العان هردومون برا بچه ایم نمسرونم هرکس نظر شخصیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

ادم ب نظرم امیدواریش بیشتر میشه انگیزه پیدا میکنه ومحبت بین پدر مادر و فرزند قابل توصیف نیست واقعا وخیلی چیزا

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه شیرین و عزیزه ولی مسئولیت و سختی های زیادی داره

وقتی بچه دار میشی دیگه خودت تنها نیستی ؛ دونفری

هم باید حواست به بچت باشه هم خودت

من که بچه رو به خاطر سختی هاش نمیتونم تصور کنم

به خاطر همین تصمیم گرفتم بچه دار هم نشم 

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
منظورم رابطه جنسی نیس.بیشتر مسایل عاطفی

نه عاطفی فرقی نکرده اصلا

ولی من فکر میکنم رابطه جنسی روی مسایل عاطفی بین زن و شوهر اثر میذاره

مگه این که واسه مرد مهم نباشه

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

اگه پدر مثل زنها دخالت نکنه تو امور بچه داری زندگی با بچه بهتره!!!

مخصوصا موقع قهر زن و مرد!!!

ادم با بچه سرگرم میشه، دیگه غصه نمیخوره و تنها نیست

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...
از لحاظ مالی مخصوصا دوره زمونه حالا باورکن چندروز پیش رفتم براش یه لباس خریدم انقدر گرون بود که سرم ...

من دو روز پیش ۶ تا شلوار تابستونی برا دخترم خریدم ۷۴ هزار تومن😭😭😭😭

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

تا دو سه سال بدون بچه خوبه اما بعد زندگی یکنواخت میشه و آدم حس میکنه یه چیزی که باید باشه نیست ...درسته بچه آدمو محدود مبکنه بالاخره مسئولیت و مخارج داره اما لذت بخشه ...زنها طوری آفریده شدند که حسشون بدون بچه کامل نمیشه واقعا..

من دو روز پیش ۶ تا شلوار تابستونی برا دخترم خریدم ۷۴ هزار تومن😭😭😭😭

چه ارزون خریدی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️