2821
2789
عنوان

خیلی نگرانم

117 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خوبین ...  اگه خدا بخواد میخوام از مهر ماه اقدام کنم به بارداری .از یه چند تا چیز میترسم اول اینکه یه خواهر شوهر داشتم من که فلج بوده و ۱۷سالگی فوت کرده  دختر دایی شوهرمم فلجه بنده خدا نوه ی داییشم یکیش یکم عقب ماندگی ذهنی داره ولی خب ازدواج کرده اون ... 

بعد از دوران بارداریم خدا بخواد ومامان بشم چند سال پیش تصادف کردم ومهره کمرم کج شده ممکنه سخت باشه حاملگیم  

و سوم سیسمونی برا بچم ... خب من چون خانوادم راضی به ازدواجم نبودن نگرانم کمکم نکنن برای خرید سیسمونی  ومن دلم نمیخواد پیش خانواده شوهرم چیزی کم داشته باشم 

مادرشوهرم چند ماه پیش که رفته بود جهازبرون فامیلای خودش اینقدر از وسایلاش وشیک بودن و همه چی تموم بودن جهازش تعریف میکنه که میدونم متلکش به منه . به من خانوادم زیاد کمک نکردن ۳سال پیش فقط ۵میلیون بهم پول دادن خودم داشتم با اون خریدم و شوهرم خیلی کمکم کرد . 

از اینا میترسم ومیگم فعلا بچه دار نشیم

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
اول آزمایش ژنتیک بدین.  دوم پول سیسمونی رو پس انداز داشته باشید بعد باردار بشید

با این شرایط نمیشه پس انداز کرد که . شهریور ماه هم باید خونمون رو عوض کنیم مستاجریم . 😔

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با این شرایط نمیشه پس انداز کرد که . شهریور ماه هم باید خونمون رو عوض کنیم مستاجریم . 😔

خب عزیزم هر موقع امکانات برای بچه رو تونستید فراهم کنید بچه بیارید

مستاجر باشید و بچه بیاد کارتون خیلی سخت تره. بزارید خونه بگیرید بعد بچه بیاد

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
خب عزیزم هر موقع امکانات برای بچه رو تونستید فراهم کنید بچه بیارید مستاجر باشید و بچه بیاد کارتون خ ...

از سنم داره میگذره ..۲۸ سالمه .۳ساله ازدواج کردم و قرص میخورم . ۸سال هم قبلا سابقه مصرف قرص رو دارم میترسم نازایی بیاره برام 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز