کنکوریای تجربی یا اونایی ک واردن توی این موضوع هستین یه مشورت مهم باهاتون انجام بدم؟خیلی برام مهمه
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
سه ماه دیگه کنکور دارم ..چن ماهه ک با یه مشاوری در ارتباطم و بهم برنامه میده...درسا رو تموم کردیم.و من تقریبا هرچی ک گفته انجام دادم...خیلی هم باهاش صمیمی شدم ..اما نمیدونم چرا یهِ حس درونی بهم میگه نکنه مشاور زیاد خوبی نیس و اگه با کسی دیگه بودم تا الان وضعیتم بهتر بود...ولی از طرفی اصلا روم نمیشه عوضش کنم این آخر کاری بهش بگم میخاام با یکی دیگه ادامه بدم..از طرفی با خودم میگم به هرحال چن ماهه این منو شناخته و از برنامم با خبره..بنظرتون در کنار این یه مشاور دیگه هم داشته باشم چطوره،؟چون یکیو میشناسم که شرایطش شبیه من بوده..با وجود متاهل بودن و چن سال فاصله از درس پزشکی قبول شده...
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه یه وقتایی انگار هواسش بهم نیس..دلم میخواد بیشتر پیگیرم باشه..نمیدونم شایدم من دچار وسواس شدم و چیز بهتر و فراتر میخاام
از طرفیم دوس دارم ببینم نظر یه مشاور دیگه در مورد وضعیتم چیه...همش میترسم مسیرم اشتباه باشه
آخه یه وقتایی انگار هواسش بهم نیس..دلم میخواد بیشتر پیگیرم باشه..نمیدونم شایدم من دچار وسواس شدم و چ ...
خب بستگی داره از اول چطور بوده شیوه مشاورش..مثلا من خودم روزی چند بار از شاگردام میپرسم چه خبر اوضاع درسات چطوره..بعضیا هستن یه برنامه ماهانه میدن دیگه تا سر ماه..بستگی به شیوه مشاوره داره
سه ماه دیگه کنکور دارم ..چن ماهه ک با یه مشاوری در ارتباطم و بهم برنامه میده...درسا رو تموم کردیم.و ...
دیگه تو این مدت باقی مونده فقط تست بزن وکتاباتو تموم کن استرس هم نداشته باش .اگر نمیتونی برو دکتر برا استرست .امسال رشته خوب دانشگاه دولتی قبول میشی .مطمئنم .توکل کن به خدا .یک روز قبل از کنکور هم هیچی نخون
خب بستگی داره از اول چطور بوده شیوه مشاورش..مثلا من خودم روزی چند بار از شاگردام میپرسم چه خبر اوضاع ...
شیوه برنامه هفتگی هستش به علاوه هفته ای یکبار تماس..و من باید هرشب براش گزارش کار بفرستم
دیگه تو این مدت باقی مونده فقط تست بزن وکتاباتو تموم کن استرس هم نداشته باش .اگر نمیتونی برو دکتر بر ...
یعنی بیخیال مشاور جدید بشم؟
از کجا مطمئنی؟😢
منم کنکوری دارم .مثل اینکه وسط سال معلمتو عوض کنی .میخوای زنگ بزن به یه روانشناس .در ضمن تو سه ماه م ...
ب رییس همون موسسه ک ازش مشاور گرفتم در خواست تماس دادم..باهاش مشورت کنم ؟
نه میگم از کجا مطمئنی قبول میشم؟😢