2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین راجع به این موضوع

106 بازدید | 13 پست

من اعتماد به نفسم‌ کمی پایینه

ینی همش از خودم ایراد درمیارم‌ که زشتمو...

دیروز خونه عمم بودم 

دختر عمم بهم گفت شوهرت کاری کرده اعتماد به نفست پایین باشه؟من گفتم نه اون بیچاره خیلی خوبه.گفت نهههه به من بگو بخدا من به کسی نمیگم شوهرا همینطوری شدن باعث میشن اعتماد به نفس زناشون پایین باشه و.... من هی میگفتم بابا اون تقصیری نداره(اخه واقعنم نداره اتفاقا همش تعریف و تمجید میکنه اخلاقاشم عالیه)خلاصه هی من گفتم اینطور نیست و اون قانع نشد تا اخر.

چه فضولن بعضیا😷

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

ولش کن 

توهم برش داشته😒

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همسرا خیلی وقتا اعتماد بنفس و بالا می برن.چه اصراری داشته خب؟

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

عزیزم هیچوقت حتی اگر‌ مشکلی بین خودت و شوهرت بود به هیچ کس از اقوام حتی نزدیکانت مث خواهر برادر و پدرمادرت، نگو. دیگه خاله و عمه و بچه هاشون که جای خود دارن

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.