2777
2789
عنوان

پشیمونم مثل....

467 بازدید | 25 پست

3سال پیش یه خانواده ازم خواستگاری کردن 1سال و نیم طول کشید و چندبار اومدن محل کارم 

و من بی عقل بدون هیچ فکری گفتم نه، الان شرایط ازدواج ندارم ،حتی به مامانم هم نگفتم که همچین موردی بوده،

هفته قبل عقد کرد، وقتی شنیدم فهمیدم که تو این 3سال چه اشتباهی کردم 😔

از اون روز تاحالا همش گریه میکنم 

خدا اگه طولش میده، قشنگترش میکنه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل بز🍭☹

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

من توام یاتو منی؟؟؟؟؟؟

منم خیلی خواستگارامو محل کار بدون اینکه به خانواده بگم میگفتم نه انگار قرص نه به خوردم داده بودن بعد چند وقت پشیمون میشدم.الان که بیکار شدم وسنمم لب نرز شده خواستگار ندارم دیگه😢😢😢😢

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

عه عجب آدمی هستی به وقتش کاری نکردی حالا که پریده فیلت یاد هندوستان کرده؟ میگم بیخیالشو چون دیگه فایده نداره خدا بهترشو برات  قسمت میکنه

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏
خب عقد کنه هر کسی میره دنبال سرنوشتش وقتی تو ردش کردی قرار نبوده که تا آخر عمر مجرد بمونه ولش کن.&nb ...

مشکل من اینه که الان متوجه اشتباهم شدم 

اینا تا هروقت میومدن من خر هی میگفتم نه

هیچ دلیلی هم نداشتم 

حتی من هر روز مادرش رو میدیدم ولی بازم اصلا برام مهم نبودن، یعنی بهشون فکر نمیکردم 

الان که فکر میکنم میبینم همه چی شون خوب بوده 

ولی خودم گند زدم، انگار نوارم گیر کرده بود، هی میگفتم نه

مشکل من اینه که الان متوجه اشتباهم شدم  اینا تا هروقت میومدن من خر هی میگفتم نه هیچ دلیلی هم ...

قسمت هم نبودین تو هم نخواستی عاقلانه عمل کنی وگرنه هی که نمیان ناز آدمو بکشن طوری نیست قسمتت چیز دیگه ایه ولش کن باهاش که خاطره نداشتی 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. 
مشکل من اینه که الان متوجه اشتباهم شدم  اینا تا هروقت میومدن من خر هی میگفتم نه هیچ دلیلی هم ...

یه احتمال دیگه ام هست. تو پسره رو واقعا دوس نداری اما از اینکه رفته سمت یکی دیگه حسودیت میشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

میفهممت 

برای آرامش خودت براشون آرزوی خوشبختی کن

وفراموششون کن واز کسی که خالق وهمه کارس بخواه ازته دلت 

چن مدت دیگه میایی میگی عروسیمه بایکی بهتر

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
قسمت هم نبودین تو هم نخواستی عاقلانه عمل کنی وگرنه هی که نمیان ناز آدمو بکشن طوری نیست قسمتت چیز دیگ ...

بخدا اصلا بحث ناز کردن نیست

من اون موقع کر بودم انگار، هرچی میگفتن نمیشنیدم

الان متوجه میشم که اصلا فکر نکردم،اصلا نمیدیدم انگار

حتی جالب اینجاس چند نفر بعد از اون اومدن، من هر وقت میخاستم به خواستگارام فکر کنم، اصلا این مورد رو یادم نمیومد، الان بعد از 3 سال فهمیدم چه گندی زدم